Hoe kun je met Frank den Blanken samenwerken om je marketing x10 te doen, jouw acties x10, je gedachtegang x10 en je inkomen x10 in de aankomende 12 maanden!

WAARSCHUWING: De 10x Fitness Business Mastermind is niet voor iedereen. Dit is voor ambitieuze Personal Trainers die gebruik willen gaan maken van werkende methoden om hun onderneming een succes te maken. MELD JE NIET aan voor dit coachinsprogramma als je dit niet bent, je word niet geaccepteerd.
Van: Frank den Blanken

Datum: 4 april 2018

 Beste Fitness Professional,
Personal trainers zoals jij vragen mij regelmatig om tips om hun eigen onderneming te groeien, de wereld van online marketing uit te leggen en zo meer resultaat te boeken met hun business.
Tot recent was dit onmogelijk vor mij, om de personal trainer, PT studio eigenaar of sportschool eigenaar te helpen, omdat ik erg druk was met mijn eigen coaching en dit alle tijd in beslag nam.

MAAR IK HEB DE OPLOSSING GEVONDEN:

Ik heb een team om mij heen gebouwd. Die mij ondersteund en de tijd roverende administratie van mijn schouders hebben getild.

Dit geeft mij de kans om te doen wat ik mijn beste kwaliteiten zijn: Coachen.

En dit biedt een unieke mogelijkheid voor jou. Je krijgt de kans om met mij de aankomende 12 maanden samen te werken om jouw business naar een compleet nieuw niveau te tillen.

Over de speciale kans zo meer…..

Als je lid bent van mijn mailing, of je volgt mijn Facebook pagina, YouTube kanaal of gebruik hebt gemaakt van één van de fitness coachingsopties dan weet je dat de systemen en strategieën werken.

Je weet ook dat ik één van de weinige fitness business coaches in Nederland bent die nog steeds actief in het werkveld staat. Ik help dagelijks nog honderden cliënten met het behalen van zijn of haar doelen en leidt daarnaast trainers op met mijn Practical Nutrition opleiding of Musclecamp opleiding.

De afgelopen jaren heb ik ook al een aantal fitness ondernemers ondersteund bij zijn of haar businessen. Lees meer daarover onder aan de pagina.

Ik ben van mening dat er niemand in de Nederlandse fitness industrie is die de online markt zo goed kent als mij. De mogelijkheden en wat jij ermee kunt bereiken in het aankomende jaar!

Nu mag dat voor sommige arrogant overkomen maar dit zegt ik niet om indruk op je te maken. Wat mijn doel is je te laten inzien dat ik graag indruk op je wil maken door jouw onderneming, je eigen studio of sportschool 10x zo snel resultaat kan laten boeken dan iemand anders in Nederland.

De reden dat ik dit doe is vanwege het feit dat ik 5 miljoen mensen in Nederland wil helpen met zijn of haar fitness doelen. En ik dat onmogelijk alleen kan doen. Daarvoor heb ik succesvolle gekwalificieerde trainers nodig. En als je word geaccepteerd vind ik dat jij daar bij hoort. Ik zoek trainers met een passie voor het vak.

Dat is hoe ik ben begonnen, puur uit interesse om mijn eigen lichaam te veranderen. Dit is een decennia later uitgroeit tot één van de grootste online coaching bedrijven van Nederland.

Kort samengevat, ik heb mijn doel gevonden en mijn passie is om zoveel mogelijk mensen met mijn gave te bereiken en daarvoor heb ik een ijzersterk team van fitness professionals nodig. En daarvoor wil ik je graag uitnodigen.

Voor mij is het nu een “kick” om gemotiveerde fitness professionals te helpen met het behalen van succes met mijn eigen ontworpen fitness marketing systemen, net zoals ik hem gedaan.

De afgelopen 3 jaar heb ik voor meer dan €50.000 aan coaching uitgegeven aan de top van de fitness industrie om van hun exact te leren wat werkt.

Deze methoden heb ik samengevoegd tot een plan wat ik aanbied aan de deelnemers van deze mastermind.

En deze blauwdruk gaat je veel meer opleveren dan die €50.000 als je dit goed toepast en je kunt dit krijgen voor een fractie van dat bedrag.

Bekijk de resultaten twee deelnemers van de 10X Fitness Business Mastermind:

Thierry van Melis, Fit Voorop

 

Binnen 2 maanden ruim 25 nieuwe aanmeldingen voor Personal Training traject

en. Recent eerste seminar met ruim 70+ deelnemers op eigen locatie.

 

Max Kellner (Max Fit):

Binnen 3 maanden van een zelfstandig personal trainer met een ruimte van 60m2 naar een ruimte van 300m2 met 4 man personeel.

Je hoeft geen €10.000+ per maand te betalen om lid te zijn van de business coaching