Hoe kun je met Frank den Blanken samenwerken om je marketing x10 te doen, jouw acties x10, je gedachtegang x10 en je inkomen x10 in de aankomende 12 maanden!

WAARSCHUWING: De 10X Fitness Business Mastermind is niet voor iedereen. Dit is alleen voor ambitieuze Personal Trainers die ontzettend ambitieus zijn, klaar zijn om actie te ondernemen en gebruik willen gaan maken van bewezen strategieën om hun onderneming een ENORM succes te maken. MELD JE NIET aan voor dit coaching programma als je er niet klaar voor bent om actie te ondernemen –  je wordt niet geaccepteerd.
Van: Frank den Blanken

Datum: 4 april 2018

Beste Fitness Professional die klaar is om succes te maken,

Personal trainers zoals jou vragen mij regelmatig om tips om hun eigen onderneming te groeien, de wereld van online marketing uit te leggen en zo meer resultaat te boeken met hun business.

Tot recent was dit onmogelijk voor mij, om de personal trainer, PT-studio eigenaar of sportschool eigenaar te helpen, omdat ik erg druk was met mijn eigen coaching en dit alle tijd in beslag nam.

MAAR IK HEB DE OPLOSSING GEVONDEN:

Ik heb een team om mij heen gebouwd, die mij ondersteund en bijvoorbeeld de tijdrovende administratie voor mij doet. Ik hoef jou vast niet te vertellen hoeveel tijd hierin kan gaan zitten.

Dit team geeft mij de kans om te doen waar ik het allerbeste in ben; Coachen.

En dit biedt een unieke mogelijkheid voor jou! Je krijgt de kans om met mij de aankomende 12 maanden samen te werken om jouw business naar een compleet nieuw level te tillen.

Over de speciale kans zo meer…..

Als je lid bent van mijn mailing, of je volgt mijn Facebookpagina, YouTube kanaal of gebruik hebt gemaakt van één van de fitness coaching opties dan weet je dat de systemen en strategieën die ik gebruik werken.

Je weet ook dat ik één van de weinige fitness business coaches in Nederland ben die nog steeds actief in het werkveld staat. Ik help dagelijks nog honderden cliënten met het behalen van zijn of haar transformatie en leidt daarnaast trainers op met mijn Practical Nutrition opleiding, Musclecamp opleiding of via de PT-academie.

De afgelopen jaren heb ik – naast al het andere werk wat ik doe – fitness ondernemers ondersteund bij het groeien van hun business. Zij groeien zo enorm hard dat ik meer ondernemers zoals jou wil gaan coachen. Want dit is gaaf om te zien, hier krijg ik een kick van! Het is een enorm grote passie van mij om gemotiveerde en ambitieuze fitness professionals zoals jou – die meer financiële vrijheid najagen – te helpen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is zoals ik zelf ook heb gedaan! Lees hier meer over onder aan de pagina.

Ik ben van mening dat er niemand in de Nederlandse fitness industrie is die de Onlinemarkt zo goed kent als mij. De mogelijkheden en wat jij ermee kunt bereiken in het aankomende jaar!

Nu mag dat voor sommige arrogant overkomen maar dit zegt ik niet om indruk op je te maken. Wat mijn doel is je te laten inzien dat ik graag indruk op je wil maken door jouw onderneming, je eigen studio of sportschool 10X zo snel resultaat kan laten boeken dan iemand anders in Nederland. En dan vooral in veel minder tijd dan dat dit normaal zou kosten, internet gaat je enorm veel tijd schelen, je moet alleen weten hoe.

De reden dat ik dit doe is vanwege het feit dat ik 5 miljoen mensen in Nederland wil helpen met zijn of haar fitness doelen. En ik dat onmogelijk alleen kan doen. Daarvoor heb ik succesvolle gekwalificeerde trainers nodig.

En als je wordt geaccepteerd dan betekent dat dat je bij die groep hoort van ambitieuze en getalenteerde fitness professionals. Ik zoek trainers met een passie voor het vak.

Dat is hoe ik ben begonnen, puur uit interesse om mijn eigen lichaam te veranderen. Dit is een decennia later uitgroeit tot één van de grootste online coaching bedrijven van Nederland.
Kort samengevat, ik heb mijn doel in het leven gevonden en mijn passie is om zoveel mogelijk mensen te bereiken die een veel fijner leven hebben door een gezonder, mooier en sterker lichaam en daarvoor heb ik een ijzersterk team van fitness professionals nodig. En daarvoor wil ik je graag uitnodigen.

Voor mij is het nu een “kick” om gemotiveerde fitness professionals te helpen met het behalen van succes met mijn eigen ontworpen fitness marketingsystemen, en vrijheid in het leven te ervaren zoals ik nu doe.

De afgelopen 3 jaar heb ik voor meer dan €50.000 aan coaching uitgegeven aan de top van de fitness industrie wereldwijd om van hun exact te leren wat werkt en hoe je dit moet inrichten.

Deze methoden heb ik samengevoegd tot een plan wat ik aanbied aan de deelnemers van deze mastermind.

En deze blauwdruk gaat je veel meer opleveren dan die €50.000 als je dit goed toepast en je kunt dit krijgen voor een fractie van dat bedrag.

Bekijk de resultaten van twee random deelnemers van de 10X Fitness Business Mastermind:

Thierry van Melis, Fit Voorop

Binnen 2 maanden van het coaching traject van Frank ruim 25 contracten gesloten voor Personal Training trajecten met een duur van een jaar. Recent eerste seminar met ruim 70+ deelnemers op eigen locatie.

Max Kellner (Max Fit):

Binnen 3 maanden van een zelfstandig personal trainer met een ruimte van 60m2 naar een ruimte van 300m2 met 4 man personeel.

Je hoeft geen €10.000+ per maand te betalen om lid te zijn van de business coaching

Nu heb ik de afgelopen jaren ook met grote ketens gewerkt, en hoe graag ik hier ook mee werk, ik heb een passie voor de onafhankelijke trainer die moeite heeft om zijn bedrijf uit te bouwen en het concurrentievoordeel wil winnen. Zo ben ik tenslotte ook in de branche begonnen.

Gezien wat ik over mezelf heb ontdekt … en nadenk over hoe waardevol ik zou kunnen zijn voor een fitnessondernemer als jij die een €50.000 euro niet kan betalen om me een jaar lang aan te nemen als je persoonlijke coach, adviseur en mentor …
Ik denk dat ik een oplossing heb bedacht waar ik tienduizend euro aan bedrijfsresultaat kan toevoegen en toch je investering in deze exclusieve groep betaalbaar kan houden, zodat we je een echt succesvol fitnessbedrijf kunnen bouwen zonder ineens een onmogelijk bedrag moet betalen.

Zoals ik eerder al zei … ik zou €50.000 willen vragen om een paar weken bij je op kantoor te zitten, een sterke marketingfunnel voor het jaar te bouwen, een verkoopproces, bedrijfssystemen en je vervolgens de blauwdruk te geven om meerdere locaties te openen bijvoorbeeld.

Maar het mooie van internet is dat ik dezelfde omzetten die ik dan kan genereren zoals hierboven beschreven, in een fractie van de tijd kan leren hoe je dit ook met internetmarketing kan doen met veel minder investering!

Maar je hoeft geen €50.000 te betalen om een-op-een toegang tot mij te hebben. Kijk, nu ben ik op een nieuwe missie. Ik wil met je samenwerken, de onafhankelijke denker, de opkomende fitnessondernemer die een fitness business wil opzetten die gericht is op het leveren van verbluffende resultaten en enorme waarde voor de doelgroep die jij wil bedienen of al bedient natuurlijk.

Dus ik bedacht me…

Ik wil iets creëren waarbij ik nauw ga samenwerken met een selecte groep fitnessprofessionals voor een periode van 12 maanden, waardoor je de marketing-, verkoop-, operationele en zakelijke systemen krijgt die je nodig hebt om je bedrijf naar de volgend niveau te tillen

PLUS de motivatie, mindset, verantwoording en ondersteuning om je te helpen alles in daden te zetten zodat je direct meer klanten kunt krijgen!

Doel van de Business coaching

Het doel van het coaching traject is om je eenvoudig te leren hoe je je bedrijf snel kunt opschalen en je de middelen, wijsheid en actiestappen te geven die je nodig hebt om enorme winsten te maken met je fitnessbedrijf, zodat je een competitieve levensstijl kunt opbouwen.

In het verleden toen ik zelf aan zulke coaching programma’s meedeed in de Verenigde Staten werd er alleen telefoon- en e-mailtoegang aangeboden met mijn coach. Maar ik weet met coaching dat het superbelangrijk is om face-to-face contact te hebben om het meeste uit onze coaching te kunnen halen voor ons gemeenschappelijke doel; voor jou business zoveel mogelijk winst te genereren waardoor jij in meer vrijheid kan leven, zowel financieel als in tijd!

En dat maakt dit 10X Fitness Empire Mastermind coaching-programma zo anders.

Wat krijg je bij de business coaching?

Het wordt geleverd met een ZEER speciale bonus voor jou. Behalve dat je per telefoon en e-mail toegang hebt (wat niet meer dan logisch is, ik wil er voor je zijn!), bevat het programma ook kun je ook drie 10X Fitness Empire Mastermind weekenden, waar we elkaar als een groep ontmoeten en een heel weekend samen doorbrengen om te delen wat het beste werkt om meer leads en klanten te krijgen, maximaliseren winsten, en leer je strategieën om je bedrijf sneller en zonder frustraties te laten groeien.

Je krijgt ook toegang tot de besloten 10X Fitness Empire die uitsluitend is toegewijd aan de fitness professionals coaching-klanten. Dit is waar iedereen in de Mastermind zijn grootste bedrijfswinst deelt en delen we de successtrategieën met elkaar.

PLUS, als een lid van het 10X Fitness Empire krijg je per jaar 12 calls van een 30 minuten met Frank voor persoonlijke coaching zodat we de voortgang kunnen bespreken en je grootste vragen kan stellen en nieuwe acties worden uitgezet op weg naar jouw grote succes.

Als klapper op de vuurpijl krijg je toegang tot de PT-Academie, en een cursus over Facebook Ads en het bouwen van je eigen funnels.  Dit is nog niet alles, in de coaching zit een 3uur lange 1-op-1 sessie met Frank den Blanken om jou een gigantische kickstart te geven! Samen kijken we naar jouw situatie en wordt de strategie neergezet voor korte en langere termijn zodat je gelijk vruchten plukt van de coaching. Resultaat, dat is waarvoor we gaan, hoe sneller hoe beter.

Wat is de investering voor de business coaching?