Covermodel gezocht voor Bikini F.I.T. programma

Gezocht

 

Voor een nieuw programma is Frank den Blanken PT op zoek naar een covermodel! Vier personen krijgen daarom de kans coaching om daarna een covermodel te worden van het programma.

Deze coaching gaat via de Online Personal Training die Frank den Blanken PT aanbiedt inclusief een dag waarbij Frank verschillende technieken met jou bespreekt. Zie het als individuele coaching dat je in groepsverband met 4 anderen doet. Dit is een uniek coachingsconcept om maximaal resultaat te halen. Je werkt nauw samen met Frank om tot je beste shape ooit te komen. Elke dag ga je steeds meer leren over training, voeding en leefstijlverandering. Het doel is om eind maart 2016 in de shape van het covermodel te zijn. Frank biedt voor 4 dames deze coaching gratis aan. Wil je kans maken op één van de 4 plekken?

Vul hier het aanmeldformulier in.

Dit is wat de coaching bevat:

1) Wekelijks nieuwe schema’s gemaakt door Frank den Blanken.

Wekelijks nieuwe schema’s voor training en voeding individueel afgesteld op jou. Deze worden besproken met jou, zodat ze ook haalbaar zijn binnen de periode.

Het doel jouw in de beste shape te brengen voor de fotoshoot die eind maart gepland staat.

Om dit voor elkaar te krijgen verwacht ik 100% inzet. Je krijgt alle tools, je moet het alleen wel doen.

2)  Je gaat leren om zo efficiënt mogelijk te trainen

Het beste programma ter wereld werkt alleen als het ook op de juiste manier uitgevoerd wordt. Het aantal series en herhalingen zijn nutteloos als ze niet correct worden uitgevoerd. Je krijgt instructievideo’s speciaal voor jou en tijdens de start krijg je training  door Frank den Blanken.

3)  Alle trainingen worden speciaal voor jou geschreven

Natuurlijk is er een vaste leidraad  voor dit programma en er is een compleet plan van aanpak gemaakt. Echter wanneer dit niet werkt voor jou, wordt het onmiddellijk aangepast om de maximale progressie te behalen.

4) TWEE coachingsgesprekken per maand.

TWEE keer per maand krijg je een telefoongesprek met Frank den Blanken. Hij beantwoordt al je vragen. Dit is de eerste keer dat dit mogelijk is!

5)  Een complete fysieke, gezondheid- en prestatie assessment.

Alles wordt gecheckt tijdens deze coaching. Er wordt gekeken naar je hersenfunctie, hoe je darmen functioneren en of jij het maximale uit je lichaam en je voeding haalt. Dit is hoe wij samen de transformatie aan gaan zonder dat het ten koste gaat van je gezondheid, energie en stemming.

6) Je eigen Frank den Blanken PT voedingsschema

Dit wordt op maat gemaakt voor elke deelnemer. Dit is waarom er maar plek is voor 4 dames.

Dit bevat mijn beste tips om droog te worden (welke ik nog NOOIT hebt gedeeld), hoe sauna’s kunnen bijdragen, hoe je darmen optimaal gaan functioneren, hoe je hersenfunctie beter wordt en nog veel meer.

Ik weet zeker dat je nu zeker geïnteresseerd bent in deze coaching en het programma mogelijk nog meer wilt weten. Hier een kleine tip van de sluier:

Dit is een transformatie programma. Natuurlijk, is Frank den Blanken PT ervan bewust dat iedereen verschillend is en individualisatie belangrijk is. Het doel is het maximale uit iedereen halen, daarom zit Frank en erg kort op om te kijken alles goed volgens plan gaat.

Frank gaat jullie enorm motiveren. Hij accepteert niks anders dan wekelijkse en maandelijkse vooruitgang.

Van jou wordt verwacht dat je wekelijkse foto updates stuurt, naast een wekelijks progressie formulier, zodat alles goed bijgehouden kan worden.

Je bent één van de eerste die deze nieuwe vorm van coaching gaat doorlopen en word daarna mogelijk één van de covermodellen voor het Bikini F.I.T. programma. Het doel is om dit HET programma te maken om in shape te komen voor dames. Met een goed figuur, een gezonde levensstijl en veel zelfvertrouwen.

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@frankdenblankenpt.nl

Wil jij een kans maken op één van de 4 plekken?

Meld je dan hier aan!