Wat is JOUW doel?

Per 1 januari komt mijn nieuwe coachingsprogramma online. Het coachingsprogramma heet ‘Dominate Your Life’. Ik ga 1 pakket weggeven van 16 weken aan diegene zijn doel in het reactie gedeelte hieronder vertelt! Iedereen maakt kans, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is an te geven waarom jij het verdient om deze 16 weken 100% gratis persoonlijke Online begeleiding van te krijgen.

Je gaat tijdens deze 16 weken door mij en mijn vrouw Paula begeleid worden. Aan het einde van de 16 weken krijg je een fotoshoot waar we je resultaten gaan vastleggen!

Als jij één doel kan behalen in de aankomende 16 weken, wat gaat dit dan zijn?

Bijvoordeel:

 • Wil je meer spiermassa? Vertel, hoeveel kilo?!
 • Wil je vetmassa verliezen?
 • Welk vetpercentage is voor jouw een droom?
 • Welke lichaamsdeel wil jij eruit laten springen?

Wil je voor een andere prestatie gaan?

 • Wat wil je als max hebben voor je squat, deadlift en bankdrukken?
 • Welk doel wil jij gaan behalen ondanks een druk reissschema?
 • Wil je een bodybuilding / fitness wedstrijd doen?
 • Wil je deze kans gebruiken om je eigen fitness bedrijf te laten groeien met waanzinnige voor- en na foto’s?

Wat is jouw doel

Ik gebruik regelmatig periode van 16 weken om doelen te stellen. Waarom? Het is een periode waar je DRASTISCHE veranderingen kan maken in hoe je voelt, eruitziet en hoe je presteert. Hierrnaast is het een tijdsperiode die je vol kunt houden. 16 weken lang ga jij gas geven, voor jouw droomfysiek of andere prestatie.

Jij en ik, wij samen.

Vertel daarom jouw doelen voor de eerste 16 weken van het nieuwe jaar in de reactie hieronder!

Mijn grootste tip bij het behalen van je doel?

GA ERVOOR, kansen zijn er om je doel met beide handen aan te grijpen. Dit is jouw kans!

Wil je het behalen van je doel niet van mij laten afhangen? Slim! Hier nog een tip!

Zodra je dit hebt gedaan, kopieer je tekst. Plak het in een Word document en print het uit. Zet de datum erbij en je handtekening. Geef het aan een persoon die je verantwoordelijk gaat houden hiervoor. Ik geloof dat als je een doel wilt halen dat je een deadline nodig hebt. Zonder deadline blijft het gewoon een droom.

Daarom zorg ervoor dat je ook iets te verliezen hebt als je doel niet haalt. Hoe doe je dat?

Je kunt jezelf een “beloning” of een “penalty” geven. De “beloning” is iets wat je jezelf geeft als je het doel hebt bepaald. Dit is een goede motivatie, maar niet zo effectief als de “penalty”. Dit is wanneer je jezelf een straf geeft voor het niet navolgen en behalen van je doelen.

Bijvoorbeeld, doneer € 1000 naar een goed doel, als je jouw doel niet haalt. Geef geld aan een vriend of ouders voordat je start met het behalen van je doel, zodat je jezelf verantwoordelijk kunt houden. Ik garandeer je dit gaat je gewoonte veranderen, zodra je gebruik gaat maken van de “penalty”.

Waar wacht je nog op? Vertel je doel in de reactie hieronder om jezelf een kans te geven om 16 weken gratis begeleiding te winnen van Frank den Blanken.

Om eerlijk te zijn, als je niet bereid bent je doel hieronder te plaatsen, dan kun je het behalen van jou doel wel vergeten… het is nu de tijd om de veranderingen te gaan maken. Ik sta voor je klaar!

Ik kan niet wachten om je doelen te lezen.

Frank

P.S. Het plaatsen van jedoel mag misschien lijken als kleine stap, maar het is ENORM waardevol voor de verantwoordelijkheid die nodig gaat zijn voor het behalen hiervan. Wees specifiek in je doel. Afvallen is geen doel, dat is een richting! Wat is jou specifieke doel, daar gaat het om. Er gebeurt iets magisch als je jouw doel vertelt aan een “grote groep”. Dit is jouw eerste stap naar succes. Vertel je doel voor de eerste 16 weken van januari hieronder!

Vergeet niet je naam en e-mail te vermelden, zodat ik weet hoe ik je kan bereiken als je wint.

Comments 110

 1. Doelen:
  Vet verliezen, scheper staan.
  Spieropbouw, vooral armen, borst en sixpack.
  Breder worden, niet meer de smalste zijn maar een voorbeeld zijn voor anderen en anderen inspireren om hetzelfde te doen.

  1. Beste Frank,
   Ik heb kennis gemaakt met jou kennis en de fitness wereld door jou Shredding Programma, vervolgens Bigger by the Day programma en Muscle Camp. Wat een verademing en wat een kennis om op te nemen. Ik ging van 101 kg naar 80, om vervolgens weer aan te komen tot 86. Nu ben ik zo enthousiast geworden en wil ik de volgende stap zetten! Ik wil met squat, deadlift en benchpress bij elkaar opgeteld de 500 kg challenge aangaan en hem pakken. Bij elkaar opgeteld van die 3 de 1 rm 500 of hoger halen. Maar wil nog een stapje verder.. ik wil voor mijn verjaardag in November 2019 het podium op. Waar, wanneer, welke klasse etc heb ik JOU hulp bij nodig! 💪🏻

 2. Hoi Frank,

  Ik heb een hoop geleerd uit je boeken, maar ik boek steeds de resultaten niet die ik wil boeken wat ik ook doe, het lukt mij niet! Daarom val ik je zo vaak lastig via messenger. Ik was 5 maanden geleden 107 kg en nu weeg ik 97 kg. Ik wil gewoon vet verliezen met behoud van mijn spiermassa als het mogelijk is wil ik ook spieren aanmaken. Ik train 5x in de week, probeer gezond mogelijk te eten, ik word maar gek dat ik zo erg mijn best doe en toch weinig resultaten zie.

  Met vriendelijke groeten,

  Batikan Yilmaz

 3. Bijna 2 jaar terug heb ik mijzelf van 24% naar 11.5% weten te brengen door middel van de Summer Shredding programma’s, echter is lager dan dit nooit gelukt – kracht ging achteruit en zat al erg laag in calorien. Toen ook weer besloten om te gaan bulken (met goed resultaat!) Uiteraard moet het aangekomen vet er weer af. Het Bigger by The Day schema eindigt voor mij eind december. Naar verwachting zal ik rond de >18% vet zitten en ik heb altijd al onder de >10% willen zitten. Mijn doel is ook om zoveel mogelijk spier te bewaren met een vetpercentage onder de 10%.

 4. Beste shape voor de zomer te creeeren. Vetlozen omvang verminderen als opstap naar mijn paar jaar plan voor een wedstrijd te kunnen doen.💪🏼

  Met name ook mensen laten inzien dat je niet een mannelijk figuur krijgt dmv krachttraining maar juist het vrouwlijke figuur kan tonen!

 5. Beste Frank een prima actie dit!

  Mijn doel is om 10 kilo aan te komen en meer spiermassa te kweken.
  En andere te laten zien dat tegenslagen je niet tegen moeten houden en dat doorzetten je sterker maakt!

  Ik heb een periode achter de rug waarin ik een angststoornis heb gekregen waardoor ik niet meer durfde te sporten. Erg frustrerend.

  Hierdoor ben ik al mijn spiermassa en gewicht kwijtgeraakt door niks meer te ondernemen.

  Ik wens iedereen succes!

 6. He Frank!
  Lukt het jou om van mij een fitnessmodel te maken in de 16 weken die je omschrijft. Durf je deze uitdaging aan dan ben ik beschikbaar en doe graag voor de 200 procent mee aan dit mooie avontuur.
  Ik denk dat we samen na de 16 weken een heleboel mensen kunnen inspireren om de programma’s van jou te volgen!
  Ik hoop dat je dit avontuur met mij aan wilt gaan.

  Ik wacht je berichtje af.
  Groet,

  Jas

 7. Mijn goals voor 2019. Vetpercentage verminderen en een Total Body change. Zeg maar de nieuwe “ ik”. Graag zou ik een mooie six pack kunnen laten zien over 16 weken. Dus een transformatie waar je u tegen zegt👊🏻💪🏻!!!

 8. Mijn doel is om sterker te worden terwijl ik een mooi figuur ontwikkel/blijf houden. Sterker worden en figuur correctie gaan wel samen.

  Een max halen uit de squat, deadlift en benchpress persoonlijk record zou mooi zijn.

  Zwaar weer gekend en nu maar eens voor gaan!

 9. Mijn doel is om mijn vetpercentage met zon 6/7% te verlagen(zit nu nog rond de 20%). Om mijn lichaams transformatie volledig af gerond te hebben op het moment dat ik mijn Nlactief diploma’s heb behaald. Zodat ik hierbij mensen in de toekomst nog beter kan helpen, en een voorbeeld voor hen kan zijn!

 10. Fit na de zwangerschap. Dit is voor mij, naast het geven van borstvoeding op gewicht zijn (64 kg) en voldoende energie m.b.t. ADL-activiteiten.
  Ik kan elk moment bevallen en ben in totaal 17 kg aangekomen.

 11. Mijn doel is om 5-6kg spiermassa bij te komen en erna vet te verbranden en van men vetbuikje af te komen. Een sixpack is misschien onhaalbaar op korte termijn, maar zo strak mogelijk.

  Bijkomend ben ik ook ingeschreven voor een strong viking run in april van 19km, wetende dat ik tot een half jaar terug niet sportte, heb ik nog heel wat werk aan de conditie.

 12. Hoi Frank. Mijn doel voor 2019 is om nu eindelijk mijn vetpercentage van 30/31% naar 25 % te krijgen. Ik ben bijna 54 zit in de overgang en ben al 4 jaar bezig met afvallen. Ik ben van 72 kilo naar 56 kilo gegaan.( Dat weeg ik nu al 2 jaar). . Maar krijg mijn vet op mijn budha belley niet weg ondanks dat ik 4 x in de week sport en ook op mijn voeding let. Ik ben onderhand moedeloos en ik weet niet meer hoe of wat door alle info op internet. Ik ben het spoor bijster zeg maar. Dus ik hoop dat jij mijn reddende sport engel wordt. Doei doei.

 13. Mijn doel is mijn vetpercentage naar beneden te krijgen! Ik wil zo ver gaan als dat mijn lichaam toe laat en ik nog scherp kan functioneren tijdens mijn werk, wat vereist is. Droom is 10 a 12% maar of dit haalbaar is, moet bekeken worden gezien omgevingsfactoren zoals werk met wissel diensten, kind, partner en hond er voor zorgen dat ik weinig tijd heb en krijg.
  Ik ben al goed op weg, maar misschien dat steuntje in de rug, stok achter de deur, die er net voor zorgt dat ik meer resultaat boek van mijn trainingen en gezonde voeding.
  En dit alles mee te nemen in mijn “rugzakje” zodat ik dit in de toekomst kan uitdragen naar eigen cliënten.

 14. mijn doel is om mijn vet percentage te verlagen naar 9 a 10 % en daar bij vooral definitie bij mijn buikspieren te hebben en de rest in proportie
  het gaat mij vooral om de definitie
  ik acht dit dan ook zeer haalbaar in 16 weken

 15. Na een zwangerschap veel aangekomen, toen mijn dochter naar school ging heb ik de knop omgezet en ben ik de sportschool ingedoken. Met succes want de kilo’s vlogen eraf en binnen een jaar 15 kilo afgevallen. Nu vijf jaar later, ben ik best tevreden met mijn lichaam, maar ik wil nog meer uit mijn lichaam halen! Het lukt me gewoon niet om net dat puntje op de I te zetten, buikje helemaal strak, billen strak en rond en helemaal in shape te zijn! Dit zorgt nu voor frustratie en het werkt heel erg demotiverend.
  Kortom ik zit even vast in mijn sportleven! Hulp, tips en motivatie zijn dus heel erg welkom. Dit zou voor mij dus een geweldige kans zijn op een perfect moment!

 16. Beste Frank,

  Mijn doel voor het volgend jaar is het aankomen in 4kg spiermassa, met behoud van een vetpercentage onder de 10%, behoud/verbeteren van explosiviteit & snelheid. De spiergroep die ik eruit wil laten springen zal de rug zijn.

 17. Mijn doel 2018 was afvallen en vetverliezen dat was gelukt.
  Ook wou ik met de sapcup meedoen.
  Maar toen leerde ik mijn huidige vriend kennen en hij was het met mijn doel niet eens.
  Mijn vetpercentage is weer wat hoger en door blessures ook minder getraind.

  Mijn doel voor 2019 ik wil het podium op!
  Vet verliezen en spieropbouw!! Keihard ervoor gaan.
  En ondank de strubbelingen van mijn omgeving, iets voor mij doen waar ik gelukkig van word.
  En dat onder begeleiding van jullie zou helemaal top zijn.

 18. Ik wil gewoon de coaching die ik bij je volg sinds februari ( shredding en BBTD ) gewoon verder zetten en gebruik maken van deze 16 weken om van 88kg naar eventueel 90 à 92kg te gaan met een vetpercentage van 10 à 12%. Ik zou graag een goed afgetraind lichaam hebben en de gezonde levensstijl voortzetten.

 19. He Frank en Paula,

  Toen ik dit bericht op fb voorbij zag komen aarzelde ik geen seconden
  Mijn doelen voor 2019 is het zelfde als ieder jaar groter worden en lager vetpercentage te hebben echter lukt dit niet ! ik train al een aantal (7 jaar waarvan 4 jaar serieuws met voeding )en ben nog steeds niet tevreden over mijn fesiek ik wil al zo lang een wedstrijd draaien maar vind me zelf niet wedstrijd waardig. daarom ben ik ook heel benieuwd wat onders uws en Paula’s begeleiding allemaal mogelijk is en ben echt bereid om 200 procent er voor te gaan en een voorbeeld voor andere te kunnen zijn , Het is echt een droom van mij hoop dat jullie met mij de uitdaging aan willen dan is echt een droom die uitkomt.

  Groetjes Telly

 20. Ik ben pas sinds kort begonnen met kracht training dus je hulp zou zo goed van pas komen!
  Naarmate ik half de 30 passeerde merkte ik dat het afvallen me minder goed af ging en ik alles niet meer zo strak kreeg.
  Ik zou dolgraag vet verliezen en een gezond en fit lichaam willen opbouwen om van daaruit verder te kunnen met spier opbouw

 21. Hey Frank,

  Ik ben al jaren actief met sporten. Het breder worden, droger worden. Echter elke keer weer met ups en downs. Tot frustratie aan toe.

  Na lang tobben heb ik besloten om die frustraties achter mij te laten.
  Mijn doel op dit moment is een betere versie van mijzelf te creëren.
  Eén waarbij ik tevreden kan zijn en niet elke keer maar weer tegen mijzelf moet zeggen. “Wauw, het wordt maar weer eens tijd om wat te bulken, of het wordt toch maar tijd om wat vet te verliezen.

  Mijn doel is dus eigenlijk om aan de hand van begeleiding voldoende tips te krijgen van iemand die weet waar hij over praat.
  En met deze tips een goede basis op te bouwen waarmee ik verder kan.
  Een sterk lichaam, mentaal EN fysiek!

 22. Hallo Frank,

  Mijn reis duurt nu 2 en half jaar en ben nu van 140 kilo bijna 85 kilo, maar ik wil meer! Een strak gevormd lichaam dus 7 kilo aan spiermassa erbij en af van de manboobs!

  Ondanks dat ik alleenstaande vader ben met een fulltime baan dat na 16 weken er iets is behaald waar zowel ik als jij trots op zullen zijn.

  Groet Arnold

 23. Beste Frank,
  Ik probeer al ongeveer 3 jaar de 100kg aan te tikken, maar elke keer lukt het nét niet. Ik sport al 8 jaar en bulken tot ongeveer 105kg en daarna te cutten tot 100kg is altijd een droom geweest. Ik weeg momenteel 94 kg. Mede door een trainingsschema wat ik nooit heb veranderd en geen strak voeddingsschema heb of coaching wilt dit niet lukken. Aan motivatie geen gebrek. Graag zou ik daarom in aanmerking willen komen voo4 het 16 weken coaching programma!

 24. Beste Frank,
  Ik ben 18 jaar en al 2 jaar elke dag bezig met voeding, training en alles wat er bij komt kijken. Jou video’s hebben mij daar heel erg bij geholpen en dankzij jou ben ik er achter gekomen dat ik zelf ook wil gaan werken in de fitness wereld. ik hoop dat ik met jou hulp in 16 weken mijn lichaam optimaal kan verbeteren en veel kan leren, zodat ik die kennis ook weer over kan brengen in de toekomst.

 25. Hoi Frank.

  Mijn doelen voor 2019 is om nog sterker te worden. Van 237,5 sq naar 270+, bankdrukken van165 naar 180+ en deadlift van 250 naar 300kilo. Dan heb ik 750 kilo totaal. En natuurlijk op een IPF wedstrijd in de 105- kilo klasse. Dat betekend voor mij, vet % naar beneden. no more fat powerlifter. En meer spiermassa opbouwen. Grts Robin

 26. Inmiddels bijna 2 jaar aan de slag, beetje bij beetje komt het verschil. Mindset is er zeker en inmiddels heb ik mijn levensstijl behoorlijk aangepast. Mijn doel, die heb ik al 1000 keer bijgesteld en inmiddels ben ik blij met de kleine resultaten. Hormonen, spieren, leeftijd… noem het excuses, het zijn de kleine veranderingen die mij trots maken en laten volhouden. Toch blijf ik nieuwsgierig en ben ik benieuwd of het met jouw methode wel zal lukken. Ik weet wat mijn doel is, de vraag die ik mij telkens stel is: is het überhaupt haalbaar in 16 weken! ✌🏼

 27. Hallo Frank,

  Wat een leuke actie. Wil graag mijn doelen delen. Vorig jaar kwam ik thuis met een hernia.
  Heel vervelend en vooral het niet kunnen bewegen vond ik lastig gezien ik op hoog niveau volleybal. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en gaat het stukken beter(alleen nog lage rugklachten). Ik ben 2.07m en mede dankzij afgelopen jaar nu 126kg.

  Mijn doelstelling is het kwijtraken van vetmassa en het heropbouwen van spiermassa. Vooral mijn bovenlijf kan extra aandacht gebruiken ;)!!
  Daarnaast is mijn doel om z.s.m. weer te kunnen deelnemen aan mijn favoriete sport.

  Grtz,

  Mark

 28. Hallo Frank,

  Afgelopen 2 jaar ben ik ruim 38kg afgevallen, veel cardio gedaan en erg veel spiermassa verloren door het calorie tekort. Nu ben ik 78 kg en wil graag wat meer massa opbouwen. En dat gaat moeilijker dan afvallen haha. Misschien kan jij mij erbij helpen?

 29. Hoi Frank,

  Ik kramp al ruim anderhalf jaar met een depressie en het nadeel is dat alles alleen maar negatiever er door wordt. Ik heb dan ook enorm problemen met mijn gewicht ik ben maar 57 kilo (28 jaar) mijn droom gewicht is dan ook rond de 70 kilo te zijn door middel van meer spiermassa.
  Omdat ik geloof dat door middel van een gezond gewicht met een goede spiermassa je enorm positief kan bijwonen in het leven.
  Graag zou ik met jou die 16 weken coaching willen aangaan zodat ik zowel psychologisch en lichamelijk een grote sprong vooruit kan maken.

  Groet Bryan

 30. Ik wil droge massa nemen en mijn vet% naar 7 a 6 brengen. Extra aandacht aan de benen gezien blessuregevoeligheid. Hierbij mijn core fel versterken! Dit alles is nodig om te kunnen flagpolen wat het doel is.
  Met de juiste begeleiding kan je het onmogelijke bereiken en dat is de bedoeling!

 31. Natuurlijk spiermassa opbouwen en vet verliezen maar ik denk dat het probleem dieper ligt. Teveel PT-ers op de wereld met teveel informatie en waar het bij de meeste ontbreekt is het op psychologische vlak. Wat ik doe is vermijden, vluchten en smoesjes bedenken. Ik ben dus niet op zoek naar een trainer maar zoals jij noemt in het promofilmpje naar een coach! Ik ben op zoek naar een lifestyle change en niet naar 16 weken naar het mooiste lichaam.

  Durf jij de uitdaging met mij aan?

 32. Ga in maart beginnen met de opleiding fitnesstrainer en wil dan weer in shape zijn qua spiermassa, vetpercentage verlagen en conditie

 33. Goeiedaggg frank,

  Mijn doel is om gespierder te worden in de aankomende 16 weken. Ik ben al jaren bezig met het trainen en aan kloten zonder eigenlijk precies te weten wat ik doe. tot dat ik had deelgenomen met het shredding programma van jou toen heeft dat heel veel duidelijk gemaakt. Helaas door persoonlijke omstandigheden kon ik niet afmaken waarmee ik begonnen was. Alhoewel ik nu weer de draad heb opgepakt en weer opnieuw ben begonnen met de kennis vanuit de filmpjes. Ik ben op mijn eigen houtje met de instructies van het shredding programma nu weer verder aan t boxen . Mijn doel trainen zoals het hoort en mezelf willen verbeteren en gespierder worden.

 34. Door jullie beide begeleid worden lijkt me echt te gek!!! Na mijn zwangerschap wil ik nu eindelijk eens echt mijn streef lichaam gaan bereiken, maar weet dat het me alleen niet lukt, zeker niet nu met een kleine erbij. Heb ecbt een stok (twee is helemaal te gek) achter de deur nodig. Mijn doel is dus veel vet verliezen en vooral op mijn buik, daar lijkt nog wel een kleine baby in te zitten

 35. Na een moeilijke periode waardoor mijn lichaam snel in negatieve zin is veranderd hoop ik hiermee mijn positieve zelfbeeld weer terug te kunnen krijgen en weer lekker in mijn vel te gaan zitten. Mijn voornamelijke doel is strakker worden met opbouw van spiermassa , om dit dan te kunnen afsluiten met een fotoshoot en vanaf dat moment een streep te kunnen trekken naar een goede toekomst daar doe ik het helemaal voor!

 36. Om meer spier massa te creëren, en groter te worden. Maar dan natuurlijk met zo’n laag mogelijk vet percentage. Nu shredder en bbtd programma gedaan, en hier echt zo te tevreden over maar ben benieuwd of de spier massa meet kan worden. En dat ik dan eindelijk een keer zonder T-shirt op het strand te lopen in de vakantie 😁

 37. Ben niet van het dromen wel van het bereiken. Graag maak ik een begin aan het kwijt raken van zeker 20-30kg. Het fitter worden en het gezonder leven en dit juist in het koppie krijgen. Ik zal op 0 moeten beginnen, maar met Frank weet ik dat ik naar de 100 kan.

 38. Hoi, ben zo’n 2 jaar begonnen met serieus trainen. 4 a 6x in de week ben ik in de sportschool te vinden. Ben in die tijd bewust 12 kilo aangekomen door veel te trainen en goed te eten(was te licht voor mijn lengte). Maar mijn echte doel waarom ik ben begonnen met trainen heb ik nog steeds niet behaald, en dat is een strakke buik, en op nr 1 billen! Mijn vetpercentage krijg ik niet naar beneden ondanks dat ik een voedingschema volg (zit denk ik op zo’n 24% vet) Ik lees veel over trainen en voeding maar kom er niet uit. Ik doe iets fout maar heb geen idee wat. Zou heel graag voor een lichaam willen trainen zoals je bij bikini wedstrijden ziet. Ik weet dat ik die discipline heb, nu alleen nog the know how…

 39. Ha Frank,

  Mrt 2019 ga ik mijn eerste Iron Viking (42 km Obstacle race) lopen. Het doel is een leuke dag. Om de medaille te halen moet je binnen 6 uur finishen. dat lijkt me haalbaar, zet zelf in op 5 uur.

  Ik ben begonnen met trainen maar met de hulp van 2 topcoaches moet het zelfs lukken om onder 4,5 uur te gaan. Focus ligt dan op hardlopen/uithoudingsvermogen verbeteren en kracht/plyometrisch sterker worden en gerichter trainen buiten de sportschool maar met lichaamsgewicht in de buitenlucht.

  Toffe actie en succes net het kiezen/loten uit alle reacties. jullie gaan iemand hier echt heel erg blij mee maken.

 40. Mijn doel voor 2019 is om voor het eerst naar de 10-15% lichaamsvet te gaan.
  Op mijn 18e begonnen met ‘bodybuilden’ en ben in één jaar tijd 22kg afgevallen. Vervolgens een jaar niet kunnen trainen ivm ziekte (Pfeiffer), kracht/massa verloren en zo’n 5kg vet aangekomen, maar nu alweer bijna een jaar fanatiek aan het trainen/eten om sterk te worden op de compounds en massa te bouwen.
  Echter ben ik nooit echt lager gekomen dan de 20-25% vet en deze zomer wil ik dat anders zien. Ik heb inmiddels een redelijke basis om naar een lagere vetpercentage te gaan. Dus mijn doel is om vet te verliezen en kracht/massa te behouden!

 41. Dag Frank,

  Het liefste zou ik, gelijk met mijn businessdoelen, ook mijn fysieke doelen behalen. Dit afsluitend met een fotoshoot. Dit ook omdat ik ervan overtuigd ben dat wanneer je in topvorm bent, je bedrijf dit ook ten goede komt.

  Dit komt neer op het aanzetten van een paar kilo spiermassa, met zo min mogelijk vet.

  ’t Lijkt me gaaf om hier 16 weken voor te knallen.

  Groet,

  Jan

 42. Mijn doelen zijn weer terug in shape raken van voor mijn operatie en eigenlijk een nog betere shape. Wat bij mij altijd voorop staat is een sixpack en ik wil mijn vetpercentage naar beneden en spieropbouw. Ook wil ik veel kennis op doen omdat ik veel wil leren en ben daarom ook een opleiding gestart tot personal trainer en wil graag vanalles leren 😊

 43. Beste Frank,

  mijn doel is om op 12-07-2019 als een goed gebouwde bruidegom op het strand van Zandvoort het ja woord aan mijn vrouwtje te geven.

  Trainen doe ik al maar wat zal
  Ik het fantastisch vinden dat jij mij begeleid en coacht dat is het laatste zetje wat ik nodig heb. Strak in pak met een goede torso gecreëerd door Frank en Mike.

  Ik hoop dat je voor mij kiest.

  Groetjes Mike

 44. Ik wil graag in 2019 werken aan de shaping van mijn lichaam! Ik merk dat ik steeds meer de goede kant op ga maar nog meer wil focussen op het shape en ik denk dat de start van 2019 daar een mooi moment voor is en zeker met 2 toppers als begeleiding! Ik zie het doel als droog opbouwen zodat her geshaped word op het moment dat ik aankom! Ik wil dit gelijk meenemen in een foto rapportage en een verslag legging zodat andere mensen ook kunnen zien wat er in 16 weken allemaal wel niet mogelijk is en hun via deze weg inspireren!

 45. Na het shredded program afsluit 23 december.
  Wat al boven verwachting gewerkt heeft. En het gewichts doel eigenlijk al voorbij ben.
  Moet er flink wat spiergroei aan gaan komen de 16 weken erna.
  Zal weinig vet en ook stuk minder spier overblijven na de komende laatste 3 weken van het droogtrainings programma vermoed ik.
  Na een slecht weekje gehad te hebben nu nog even knallen tot de 23e december.
  Om daarna vanaf januari daarna dus vooral voor spiergroei willen gaan zonder vet aanname.
  Zou perfect zijn met deze coaching. De foto’s zullen voorzich spreken.
  Gr sander

 46. Mijn doel is om in de 16 week mijn vetpercentage te kunnen verlagen zodat de welbekende randjes eindelijk eens zullen verdwijnen,..
  En misschien zelfs spiermassa opbouwen..
  Erg moeilijk als je een gezinnetje heb om dan een bepaald voedingspatroon erin te krijgen.

 47. Mijn droom? In 16 weken werken naar de beste versie van mezelf. In die 16 weken wil ik 4-6 kilo droge spiermassa aankomen zodat ik eindelijk de grens van 70 kilo kan doorbreken. Dit wil ik graag bereiken door middel van een clean bulk. Mijn vetpercentage wil ik daar maximaal 1% door laten stijgen. Ik geloof dat ik met jou hulp dit kan bereiken. Op termijn hoop ik zowel met deze gedachtegang als het resultaat anderen te inspireren en te kunnen helpen hetzelfde te bereiken!

 48. Hoi Frank,
  Wat lijkt me dit een super gave uitdaging om samen met jou en je vrouw mijn doelen te behalen.
  Ik ben 6 weken geleden bevallen van een prachtige zoon en ik zou wel willen bewijzen dat je met gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk in de sportschool trainen ook zeker je doelen kan behalen. En dat is mijn geval niet afvallen maar juist aankomen.

  Zo’n 5 kilo erbij met de nadruk op vollere billen en benen.

  Ik ben een fanatieke sporter en heb in het verleden bikini wedstrijden gedaan. En ik wil graag laten zien dat je ook als moeder een fitte levensstijl kan hebben en een super Shape kan neerzetten.

  Zoals iedereen hoop ik dat wij deze uitdaging aan kunnen gaan.

 49. Hoi, ik wil heel graag meedoen in lente aan een bikini fitness wedstrijd. Das echt mijn droom maar een goeie begeleiding is essentieel ! Alsook wil ik echt die pull up onder de knie krijgen 🙈
  Hopelijk met de hulp van Frank 💪🏽

 50. Om goed droog te zijn (zie: vetpercentage 4 procent), net voor de komst van de baby in april! Fitte papa! Ik sport al jaren alleen het is me niet eerder gelukt dat percentage te halen. Als ik het haal, een jaar bouwen om vervolgens het podium op te gaan. Lijkt me onwijs tof

 51. 2 jaar geleden ben ik met fitness begonnen met als doel gewicht te verliezen. Na veel vallen en opstaan en verschillende voeding-en trainingschema’s geprobeerd te hebben, heb ik geleerd dat ik niet op mijn gewicht moet focussen, maar op mijn vetpercentage en hoe mijn lichaam verandert. 1 jaar geleden heb ik het bikini plan gekocht en meer inzicht gekregen in voeding en training. Ik ben jou en Paula beginnen volgen en heb zoveel al bijgeleerd! Ondertussen heb ik vaak op mezelf al geprobeerd om vet te verliezen, maar in september heb ik voor het eerst een shredding gevolgd en echt resultaat geboekt! In gewicht ben ik niet veel gezakt, maar wel in centimeters en het verschil is lichamelijk duidelijk zichbaar. Daarnaast is niet alleen mijn lichamelijke gezondheid erop verbetert, maar ook mijn mentale gezondheid. Ik voel me beter, zelfzekerder en kan ook meer relativeren. Ik hoef mij niet schuldig te voelen na dat stukje cake.
  Nu ik het succes van de shredding geproefd heb, wil ik meer! Dus wat is mijn doel? Een vetpercentage van 25% op een lichaamsgewicht van 65kg; dus meer spiermassa en minder vet. Want meer spieren=meer eten en ik eet nu eenmaal graag goed en lekker. En waar ik stiekem van droom? Een bikinibody, veel volgers op instagram en gratis goodies van fitnessmerken.
  Dream body for the win!

 52. Mijn doel is om 8 kilo spiermassa bij komen om volgende jaar in november mee kan doen met william bonac classic
  Weeg op dit momment 78 kilo met vet% van 23

 53. Na een dienstongeval die mij veel lichamelijke klachten heeft opgeleverd en nog steeds veel pijnklachten geeft plus daarbij een burn out kan ik zeggen dat de afgelopen 2 jaar voor mij op zijn allerminst leuk zijn geweest. Een zware storm waar ik nog steeds doorheen probeer te komen. Dit gaat met ups en downs maar gelukkig sta ik nog steeds positief in het leven. Voor deze strijd deed ik 3 jaar aan fitness en was ik redelijk tevreden over mijn lichaam en mijn kunnen.

  Ik ben langzaamaan weer begonnen met trainen om te proberen weer beter in mijn vel te zitten. Na bijna 2 jaar niks hebben kunnen en mogen doen zit er minimaal 15 kilo aan.

  De doktoren geven aan dat ik niet meer pijnvrij zal zijn en dat het afvallen ook niet iets is wat er snel van zou gaan komen gezien mijn lichaam in een continue vluchtmodus staat en dus veel stress ervaart.

  Ik kies ervoor dit niet te willen accepteren en mijn lichaam weer sterk te willen maken! Daarbij weer lekker in mijn vel te willen zitten met het uiterlijk dat bij mij past. Oversized kleding is niet waar ik alleen maar uit wil kunnen kiezen omdat ik mijn buik wil verbergen. Ik wil mij gewoon weer prettig kunnen voelen en alles uit mijn kast kunnen trekken zonder continu bewust te zijn van mijn lichaam.

  Zelf vind ik het allemaal erg moeilijk (de burn out belemmerd mij nog om het zelf/alleen te kunnen )en hoop ik via jou de juiste begeleiding en de stok achter de deur te hebben dit te kunnen bereiken en mij ook weer mentaal sterk te voelen.

  Daarom samengevat is mijn enige doel: VERANDERING! Ten goede van mijn fysieke en mentale gezondheid

 54. Hoi Frank,

  Ik zou graag een vetpercentage van 18 % willen en voor mij 30e eens echt straks in mij.vel willen zitten. Dat laatste stapje om echt droger te worden lukt mij steeds niet. Ik weet gewoon niet hoe zonder mageveel te moeten afvallen en ik weer slappen word. Gr. Marisa

 55. Hoi, mijn doel is om 58 kg te wegen wanneer ik 26 april 2019 30 word (nu 68kg).
  Als een echte luie, grote liefde voor eten indo en fulltime werkende moeder met 2 kleine kindjes heb ik heel veel redenen om hier smoesjes voor te verzinnen om er niet aan te werken. Maar ik wil een gezonde levenstyle en extra energie halen uit het sporten. Een foto als bewijs hoe goed je er uit kunt zien na 2 zwangerschappen.
  Daarom heb ik als stok achter de deur afgesproken dat wanneer me dit niet lukt ik een Indische rijsttafel voor jullie ga koken. En €500 doneer aan de voedselbank. Maar dit gaat me zeker lukken! En dan koop ik nieuwe bikini’s en zomer kleding.

 56. Hi Frank,

  Jouw en mijn uitdaging is mijn vetpecentage omlaag te brengen naar ongeveer 12%. Daarnaast wil ik grotere benen. Dat allemaal in 16 weken.
  Ik wil met jou dit traject ingaan. Als er uiteindelijk foto’s uitkomen die zo goed zijn dat ik er mijn eigen PT mee kan promoten zou dat de kers op de taart zijn.

 57. Hoi Frank,

  Ik wil al heel lang 90 kg wegen en hierbij laag in mijn vetpercentage voor een mooi fysiek. Zit nu rond de 10%. Dit heb ik bereikt door te cutten en zit nu dus een kilo of 3 a 4 onder die voor mij magische 90 kilo.

  Ik blijf sukkelen met aankomen voor de kilo’s en afvallen voor mijn vetpercentage. Hoop hier net die begeleiding te krijgen naar mijn doel.

  Daarnaast heb ik met mijn vrouw sinds anderhalf jaar een sportbedrijf aan huis (MMED Sports) en wil ik graag een nog beter visitekaartje worden hiervoor en mijn klanten nog verder inspireren. Deze kennis wil ik uiteraard gebruiken om nog meer mensen hun doelen te laten halen.

  Dus zou ontzettend blij zijn met zo een kans

 58. Hoi frank,

  Ik zit nu in het shreddingprogramma wat deze maand eindigt. Nu ik de smaak goed te pakken heb wil ik graag doorpakken en in de eerste 16 weken van 2019 zou ik daarom op 8% vet willen komen ( zit nu nog rond de 17) en 85 kilo wegen.

  Het is een kort maar krachtige motivatie maar ben zeer gemotiveerd om dit doel te behalen!

 59. Na 31 jaar me ups en downs in gewicht en grootte, een perfecte Jumpstart te krijgen om een keer echt me vetpercentage onder de tien % te krijgen en huidige gewicht van 105kg/ 1.98m zoveel mogelijk te behouden. Daarnaast me kennis over eten en voeding zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ook familie en vrienden hierin te kunnen helpen. Dit afsluitend met een foto shoot met me vriendin ginny 😉

 60. Beste Frank,
  Mijn doel voor de komende 16 weken is om op mijn verjaardag van 17 maart meer massa te hebben gemaakt met zo’n 5 a 6 keer per week trainen, met de nadruk op borst daar wil ik meer progressie in krijgen. Na die 16 weken ga ik gelijk door met het volgende doel. En dat is dan droog worden voor de zomer!
  Zou tof zijn als jij mij hier zou mee willen helpen!

 61. het frank

  na mij ongeluk met me duim kom ik niet echt meer in het ritme dus kan zeker wat hulp gebruiken,

  ik wil graag voller tonen voor al dikte op mij rug en zijkant en achterkant schouder voller
  en buitenkant benen meer

  4 a 5 kilo erbij

  grtz melvin

 62. Hallo Frank,

  Ik volg je al een tijdje en heb al je opleidingen gevolgd. Ik train al zo n 13 jaar en heb door continu bij te leren en uit te testen al een redelijk fysiek gebouwd. Mijn doel voor de aankomende 16 weken is om in de shape van mijn leven te komen en voor het eerst naar een fotoshoot toe te werken. Ik ga in de zomer 2019 in het huwelijks bootje treden en dan wil ik in de shape van mijn leven zijn. Ik zou voor het eerst een vetpercentage van onder de 6% willen halen met zo veel mogelijk behoud van spiermassa. Ik zou vooral de nadruk willen leggen op een spiergroep die achter loopt: de borst. Ik heb een paar weken geleden mijn vaste baan opgezegd om vol voor het ondernemerschap als personal trainer / mylogenics practitioner te gaan werken. Ik zou deze geweldige transformatie dan ook willen vastleggen als inspiratie bron voor anderen en om mijn pt bedrijf een gigantische boost te geven met de fotos van het geweldige resultaat. Met als boodschap: Als je maar hard genoeg werkt en 100% commitment hebt, dan kun je alles bereiken. Ik geloof er op recht in dat jij mij in 16 weken verder zou kunnen brengen dan waar in in mijn eentje ooit zou kunnen komen.

  Groeten Tommy

 63. Mijn doelen voor het eerste deel van 2019 zijn:
  * 17% lichaamsvet
  * symmetrie in mijn lichaam krijgen.
  * goede definitie in mijn benen krijgen.
  * halverwege mei een city run rennen (minimaal de 5mile maar ga voor de 8).
  * push-ups en pull-ups kunnen zonder assist.
  * en het zou helemaal geweldig zijn om een wedstrijd mee pakken in het 2de deel van het jaar.

 64. Doel: Ik wil nog heel graag mijn laatste kilo’s kwijt (blijf nu steeds beetje op mijn huidige gewicht hangen) vooral nog bij mijn benen en ik wil wat gespierder worden.
  Ik ben zelf al goed op weg maar kan nog wel wat hulp van een expert gebruiken!!

  Reden: Ik ga trouwen en wil fitter en slanker in mijn jurk!! 🙂

  En uiteraard voor mijn algehele gezondheid en om lekkerder in mijn vel te zitten.

 65. Hey Frank,

  Wat een gave actie! Mijn doel is om 10 kilo af te vallen in 16 weken tijd. Ik ben hier momenteel al hard mee bezig, maar ik weet zeker dat het met behulp van begeleiding een stuk slimmer/efficiënter kan worden opgepakt! Door het afvallen hoop ik meer definitie te krijgen in mijn armen en op mijn rug!

  Het lijkt me ontzettend gaaf om deze uitdaging aan te gaan onder begeleiding van jou en je vrouw!

  Sportieve groet,

  Christian

 66. Hi Frank,

  Al jaren gaat mijn fitness op en af. Periodes van intensief sporten en aandacht voor voeding wisselen zich af met periodes met te weinig aandacht voor gezondheid en fitness.

  Begin van dit jaar kwam ik er op 28 jarige leefdtijd achter dat ik een (vrij extreem) hoge bloeddruk heb en tot nu toe slaat medicatie nog niet enorm goed aan.

  Ik voel voor mezelf maar vooral
  voor mijn vrouw en kinderen een enorme noodzaak om mijn leefstijl voor eens en voor altijd aan te passen. Dit gaat gepaard met mijn jaren lange wens op meer droge spiermassa te hebben.

  Ik zie er enorm naar uit om gebruik te mogen maken van jullie kennis, coaching en expertise. Niet alleen om mijn fysieke maar ook mentale doelen te halen. Dit programma zou écht een geschenk uit de hemel zijn.

  Groet,
  Niki

 67. Hoi Frank en Paula,

  Wat een mooie actie van je!

  Mijn doel is gaan stralen!

  Ik ben al zoveel jaren van mijn leven verloren omdat ik niet lekker in mijn vel zit, letterlijk en figuurlijk. Het lijkt me een uitdaging om van mijn huidige lichaam een sterk en krachtig lichaam te maken (killerbody, sixpack). Hier heb ik jullie voor nodig (ik merk al hoe goed je me kunt helpen). Een goed lichaam draagt daarnaast ook bij aan een goede geest, en dit zou fantastisch zijn.

 68. Met twee keer 12 weken Shredding programma en daarna 16 weken BBTD heb ik enorme stappen gemaakt en ben ik op de goede weg naar een mooi lichaam, en nog belangrijker, een sterkere geest.
  Ik wil heel erg graag met jou en Paula de uitdaging aan gaan om werkelijk de beste versie van mezelf te worden.
  Elke week vroeg ik bij het inleveren van mijn feedback wat ik moest doen om nog sterker te worden, nog meer vet te verliezen en nog gespierder te worden. Ik denk dat je af en toe stapelgek werd van mijn “gezeur”.
  De laatste week van het BBTD programma is ingegaan en ik maak mij nu al zorgen wat ik hierna moet gaan doen omdat ik niet zonder joubegeleiding wil trainen. Jij bent een voorbeel van hoe het werkelijk moet.
  Dus…….mag ik samen met jou en Paula laten zien dat je zelfs op je 49e een fitnessmodel kan zijn ?

 69. 5 jr geleden ben ik van 165 kg naar 125 gegaan dmv sanaslank om vervolgens op 145 te eindigen door mee te trainen met een powerlifter. Met een vetvrij gewicht boven de 100 kg.
  Helaas na een liesblessure kwamen er wat kilo’s bij en tikte ik binnen 2 mnd de 200 kg aan. Nu een paar jaar verder schommel ik tussen de 160 en 170kg. Maar dat wil ik maar al te graag omlaag en ieder geval mijn buikje weer weg hebben maar dmv kracht training.
  Nu komt de uitdaging, ik ben massagetherapeut, controle over mijn gevoel en spieren zijn een must in mijn werk. Nu na een heerlijke training waarbij ik niet voluit ga moet ik al rekening houden met hoeveel en wat voor behandelingen ik diezelfde dag of Die dag erna heb.
  Ik wil hier de juiste balans in vinden, maar wel met de mogelijkheid mijn grenzen weer te verleggen en weer plezier te vinden in de krachtsport.
  En zefstandig de magische 100 bench voorbij zonder spotter zou ook wel erg prettig zijn.
  Als jij me hierbij kan helpen ben ik zeer dankbaar.

 70. Hoi Frank en Paula,

  Ik ben vorig jaar mei begonnen met het booty program en ben nu sinds oktober het shredding programma aan het volgen en heb een muscle camp mogen meemaken. Allemaal super leerzaam. Ik volg jullie beide op instagram, mijn complimenten want het is super om jullie zo te volgen! Allerlei onderwerpen die er echt toe doen en waardoor ik zelf ook meer ben gaan nadenken.
  Mijn doel voor 2019 bevat meerdere componenten, ik zou heel graag uiteindelijk zelf ook iets in dit vak willen doen en misschien wel de switch willen maken of naast mijn huidige baan in eerste instantie, echter om dat te kunnen doen vind ik wel dat je zelf ook jouw eigen perfecte lichaam moet hebben en ik vind dat ik dat nu nog niet voldoende heb om anderen ook iets te kunnen bijbrengen. Mijn doel is een fotoshoot met fitness foto’s waar ik echt trots op kan zijn en welke ik later kan gebruiken als ik zelf de switch maak. Ik zou dit echt doodeng vinden ook, maar het zou ook een enorme overwinning zijn. Wanneer heb ik dan volgens mezelf het perfecte lichaam? Ik ben tijdens het booty program van 67 kg naar 62 kg gegaan en nu tijdens het shredding programma al naar 58 kg. Ik voel mezelf super sterk, maar zou heel graag echt de lijnen op mijn buik en benen nou eens 1 keer echt willen zien met daarnaast een echt mooi gespierde kont. Ik weet dat de kans vrij klein is, maar ik zou dit coachings traject nou echt heeel erg graag willen winnen om samen met jullie uit te vinden wat er nodig is om dit doel te behalen en uiteindelijk een fotoshoot te doen en wellicht wel mijn hele leven omver te gooien.

 71. Ik ben Jeoffrey ben 20 jaar en mijn doel is om wat kilos af te vallen en een mooi gespiert lichaam te hebben de buik en borst en armen wil ik heel graag gespiert hebben ik hoop dat je met mij de uitdaging wil aan gaan ik ben gek op je videos en heb altijd al proberen iemand te vinden wat me nooit gelukt is door jou zal ik meer zelfvertrouwen kunnen hebben en er met 1000 procent tegen aan gaan om mijn doel te kunnen behalen!

 72. Hoi Frank,

  Met het schredding programma heb ik al de nodige resultaten geboekt maar ik wil meer! Ik heb de smaak te pakken en mijn doel is dan ook om in 2019 een wedstrijd te staan in de bikini wellness klasse.

  Groetjes Samantha

 73. Proberen meer droge spiermassa op bouwen en met jouw kennis ook meer inzicht en verstand van voeding te krijgen

 74. Ha Frank,

  Ik ben Sjoerd ik ben 23 jaar.
  Nu 4 weken geleden ben ik linkszijdig verlamd geraakt. De wereld staat op dat moment even op zijn kop! Maar al gauw kwam de drijf van het trainen en doorzetten naar boven. Voor de komende maanden ligt mijn focus voor 120% op mijn herstel weer kunnen lopen. De artsen zijn positief gestemd en 100% herstel is zeker mogelijk. En wanneer ik dat heb bereikt wil ik weer terug naar het lijf waar ik happy mee was en vooral weer het vertrouwen terug krijgen in mijn eigen lichaam. Ik woog 105 met 8 tot 9 procent vetmassa. Nu weeg ik inmiddels 97 kg ik wil weer terug naar dat gewicht. iemand die mij hierbij steunt en mij helpt op de momenten dat ik dat stukje vertrouwen in het lijf kwijt bent zullen mij hierin helpen. En als dit goed uitpakt dan is het uiteindelijke doel deelnemen aan een wedstrijd.

  Groetjes,

  Sjoerd

 75. Mijn doel voor 2019 bestaat uit meerdere stappen. Door op een “gezonde” manier te bulken wil ik zo snel mogelijk 6 tot 8 kilo aankomen. Dit moet natuurlijk bestaan uit zoveel mogelijk spiermassa. Op deze manier wil ik ook bereiken dat ik aan het eind van 2019 minimaal 20 kilo extra kan squaten en bankdrukken. Ik wil mijn kennis uitbreiden en in 16 weken een dusdanig resultaat behalen waardoor mijn motivatie na deze 16 weken nog hoger is dan nu. Ik geloof dat dit namelijk ook naast het fitnessen motiveert om voor alles 100% te gaan.

  Om dit te kunnen bereiken ben ik zeker hulp nodig. Onder andere omdat ik moeite heb een goede balans in mijn trainingen aan te brengen. Op basis van jullie filmpjes op social media en de hypertrofiecursus weet ik zeker dat ik met jullie kennis en mijn eigen 200% inzet deze doelen kan behalen!

 76. 15 kg verliezen, droog worden. Na wat tegenslagen op fysiek gebied wil ik me weer herpakken en resultaat boeken. Met als afsluiter een fotoshoot.

 77. Hi Frank,

  Ik heb 3 jaar geleden en been blessure gekregen waardoor ik een jaar niet meer heb kunnen lopen, sporten of überhaupt iets van beweging kunnen doen. Ik heb na dit jaar een jaar moeten ravalideren en ben door deze gebeurtenis in een depressie gekomen. Hierdoor ben ik gaan eten en eten en eten en ben ik zo een 50 kilo aangekomen. Ik wil graag weer een gezonde fitte lichaam hebben maar door dat ik nu overgewicht heb lukt dit mij niet alleen.

  Mijn doel zou dus ook zijn:
  – verlagen van vet percentage
  – terugkeer van spieren dmv muscle memory.

  Ik hoop dat ik binnenkort 16 weken lang hard kan trainen met behulp van jouw coaching!

  Groet
  Daniel

 78. Wat mijn doel is wil je weten? Ik was altijd erg gefocust op de weegschaal maar ik probeer dat op een bepaalde manier los te laten. Ik wilde onder de 50 kilo komen en ben daar nu onder dankzij jouw Shredding programma. Maar nog ben ik niet tevreden.. Wanneer dan wel? Als ik 45 kilo weeg?

  Ik irriteer me niet meer aan de weegschaal maar eerder aan mijn spiegelbeeld. Ik ben al zo ver gekomen, maar ben nog lang niet waar ik wil zijn.
  Die “vetjes” die rondom mijn buik zitten moeten weg, mijn kont is iets kleiner geworden door het afvallen dus daar moet weer die goede bil komen! Ik merk dat ik gespierder ben geworden, maar helaas zit dat laagje huid (lees vet) er nog overheen waardoor ze nog niet mooi zichtbaar zijn.
  Ook wil ik laten zien aan al die mensen in mijn omgeving die niet in mij geloven dat ik het strakke en mooie lichaam kan krijgen die IK wil. En daar heb ik jullie hulp bij nodig. Ik wil niet meer dat mensen ‘klein propje’ over mij kunnen zeggen met mijn gewicht en mijn lengte van 1m53 :p

  Ik ben nu erg onzeker over mijn lichaam en een fotoshoot die dan mijn gewenste en behaalde resultaten kan laten zien, zou voor mij DE reden kunnen zijn om over de drempel heen te stappen en deze foto(‘s) te delen op social media. Want als je resultaten behaald waar je trots op bent, mag je dit zeker delen met de buitenwereld, toch?

  Ik heb al zoveel geleerd van jullie maar ben nog lang niet uitgeleerd en meer gemotiveerd dan ooit om mijn doel(en) te bereiken.

 79. Hey Frank!

  Ben 28 jaar en na een operatie plus het herstel heb ik 2 en halve maand niet kunnen trainen. Voeding ook niet meer op kunnen letten eindstand veel.Spiermassa verloren en wat vet erbij.
  Weeg momenteel 85kg en ben 185cm lang.

  mij doel is meer massa en volume. Hoeveel kg maakt mij niet uit als ik maar weer lekker in mijn vel zit.
  Na wat tegenslagen kan ik z’n boost wel gebruiken!

  Mvg,

  Rhandy

 80. Hoi Frank, mijn doelen voor t nieuwe jaar zijn al zoveel veranderd dankzij jou. Ik heb in augustus mijn eerste schema van je aangeschaft. Veel geleerd over het juist uitvoeren van de oefeningen op het juiste tempo. Wat een wereld van verschil. Daarnaast veel geleerd over rust en spiergroei. Dit helpt mij allemaal bij mijn doel voor t opbouwen van meer spiermassa. Hoeveel kilo precies, dat vind ik lastig. Helaas maakt dit het doel niet heel erg specifiek. Daarom kan ik je hulp heel goed gebruiken. Hoe kan ik meer groeien dmv het aanpassen van mijn trainingen en voeding. Naast fitness doe ik ook aan crossfit. Hierdoor doe ik ook cardio en metcons. Ik ben heel benieuwd wat voor invloed dit heeft op mijn doelen en zou daar graag je adviezen in willen.

 81. Ik wil 4 kilo’s aankomen.
  Ik kom heel moeilijk aan, ik fitness 5 dagen per week en ik doe Braziliaanse jiu jitsu 6 dagen per week.
  Eet heel veel, voel me sterker, maar aankomen lukt niet.

  Ik ben 61 kilo en 65 zou fantastisch.

 82. Ik heb een zwaar jaar achter de rug met drie operaties. Waarvan 2 operaties aan mijn linkerhand, waardoor het trainen werd gestagneerd.

  Het lijkt mij leuk om aan de slag te gaan met elkaar. Ik ben een serieuze sporter met serieuze doelen.

  Mijn doel is dan ook om de ultieme shape neer te zetten.

  Huidige gewicht is 95 kg met denk ik 14/15 % lichaamsvet. Mijn streven is in 16 weken een gewicht tussen de 85-90 kg met een lage lichaamsvetpercentage.

  Voor mij een doel en voor jou goede reclame!

  Joe Joshua

 83. Ik heb het afgelopen jaar, 2 programma’s gevolgd bij Frank. Het BBTD en het Shredding. Nu ben ik zo geïnspireerd geraakt dat ik bezig ben met een carrière switch en meerdere opleidingen aan het volgen ben om me in te zetten als PT’r en voedingsdeskundige. Ook wil ik groepslessen gaan geven en is het een wens om een mooie fotoshoot te maken en een keer op een podium te staan.

  Ik train al wat jaren en heb het ook zo vaak laten verwaarlozen door te weinig resultaat en te weinig goede adviezen en hulp. Ik zag het vaak niet meer zitten en na een ruime 3,5 jaar was ik het zat. Ik ben me gaan oriënteren en ben bij Frank den Blanken PT uitgekomen. Boven verwachting ben ik nog nooit zo snel vooruit gegaan in alles! Je hebt mij echt geholpen en geïnspireerd.

  Dus wat zou er mooier zijn dan een vrije kans op een Dominate your life coaching programma en daardoor een podiumplaats en met trots kunnen zeggen wie mij zo ver heeft laten komen.

 84. Mijn doel is het verliezen van vetmassa en tegelijkertijd sterker worden/geen kracht verliezen op de powerlifting lifts. Zit momenteel rond de 15% vet schat ik en zou graag eens onder de 10% komen en daarna weer massa gaan bouwen. Weeg 81 kg en til momenteel een 170 dl, squat 125 en bench 110. Met name de squat wil ik zwaarder kunnen

 85. Hee frank, ik volg je al een tijdje en vind het fascinerend hoe jij je vak beoefend. Het is te zien dat je een groot scala aan kennis hebt mbt fitness en voeding.

  Ik ben al jaren hard aan het trainen en heb daarom een redelijke hoeveelheid aan spieren gecreëerd. Naarmate de jaren door kwam ik er achter dat je niks aan spieren hebt (Qua looks) wanneer er veel vet aanwezig is. Daarom ben ik al jaren bezig om droog te worden. Na vele voedingschemas en fitnessartikelen gevolgd en gelezen te hebben mocht niks baten. Zelfs is het diverse fitnesscoaches niet gelukt! Ik denk dat ik alles qua macros, hoeveelheid kcal, voedingsschemas al geprobeerd heb. Zelfs periodes met 6x per week sporten heeft niet zijn vruchten afgeworpen. Mijn doel ik om van 16% vet naar rond de 10% te gaan. Diegene die dit eindelijk voor elkaar krijgt ben ik zeer maar dan ookzeer dankbaar!

  Groetjes,
  Dhylan

 86. Hallo mensen!

  Volgend jaar is het doel om de Iron Viking te gaan vlammen. 42,4+ km aan afstand en meer dan 100 obstakels.
  Als dit haalbaar is ga ik de Oberserker aan 60+km, ook van de Viking run series.

  Binnen 5 jaar, wanneer ik mijn studie heb afgerond tot 1ste graads gym docent, wil ik de uitdaging tot een Iron man aan gaan.

  Dus eigenlijk globaal kort gezegd korte en langer termijn doelstellingen op een rij.

  Daarnaast ben ik alround fitness instructeur en sportmasseur. En ga ik binnen kort aan de slag als Personal trainer bij Move For Change.
  Samen met mijn need heb ik een instagram @open_minded_Lifestyle.

  Ik sta open voor nieuwe ontwikkelingen,” think out of the box.”

  Dan wil ik graag deze uitdaging aan gaan van 16 weken, om misschien op langer termijn aan de slag te gaan.

  Met sportieve groet,

  Kevin💪🏼

 87. Hi Frank,

  ik ben Kai 23 jaar en train nu zo’n 2 jaar. In deze tijd heb ik mijn noobie gains gehaald maar eigenlijk weinig bereikt op het gebied van kracht. Mijn doel ik om 140 kilo voor 5 herhalingen te kunnen squatten, 100 kilo voor 5 herhalingen (paused) te kunnen bankdrukken, en 1 keer 200 kilo te kunnen deadliften.

  Op het moment weeg ik 84 kg en ben ik 191cm lang. Ik bankdruk 80 kg voor 3×3 squat 100 kg 3×5 en deadlift 135 kg 1×5. Ik heb verder nog nooit lichamelijke klachten gehad en kan alles aan wat je van me verwacht! Ik ben commited om 16 weken te knallen en zal ook niet afhaken!

  Groetjes Kai <3

 88. Hoi Naam genoot 😉

  met Frank Vossen

  Wat een gave actie ik wil zeker mee doen en kans maken!!! Ik ben 32 jaar en vecht altijd met mijn gewicht! Kom van 115 kilo dik en ben naar de 80 gegaan. Naar doelen te stellen en halen 25 km hardlopen in 1.59 uur en mudmasters te halen op de langste afstand! Heb ik het nu verzaakt en zit ik op 93 kilo 🙁 . Mijn doel is mij atletische lichaam weer terug te krijgen van +_ 84 kilo met 12% vetpercentage ( mag ook altijd minder natuurlijk!!! De motivatie is er en de kracht ook! HOPELIJK BEN JIJ HET LAATSTE STEUNTJE IN DE RUG!!!

  ALVAST BEDANKT FRANK

 89. Heyhey Frank en Paula

  Ik kom niet met een uitgestippeld plan of doel zoals je vroeg… Maar het lijkt me enorm gaaf om te gaan zien hoe ik in 16 weken de uitdaging aan kan gaan om en te zien welke progressie ik op mijn 21e nog meer kan boeken. 2019 staat in mijn gedachte als een jaar waarin ik voor het eerst een serieus doel wil zetten namelijk het podium. Dit lukt natuurlijk niet in de 1e 16 weken. Maar ik ben zó benieuwd om samen met jou en Paula te kijken hoe ik meer lean mass op kan bouwen en prachtige uitgesproken shape te vormen. En hierbij niet in gewicht af te vallen, maar juist hetgeen wat ik nu al opgebouwd heb te verfijnen, droger en groter te maken. Dit voor mezelf om te zien wat er allemaal mogelijk is voor een vrouw, daarnaast om te kunnen laten zien dat ik dit kan, dat strong wel degelijk vrouwelijk is én dat ik op mijn beurt andere meiden/vrouwen kan motiveren om ook de beste versie van zichzelf te worden😊

 90. Ik wil graag minimaal 12% vet kwijt. Weer sterke benen en knieën en weer met plezier in de spiegel kijken. (En hiermee bewijzen dat je als werkende, studerende mama van 2 peuters echt wel weer in vorm kunt komen als je die volledig verloren bent)

 91. Hey Frank,
  Mijn doelen op dit moment zijn bulken tot februari en dan beginnen met cutten. Nu zit ik tegen de 93 kg aan hoop zeker 96 te wegen in februari vp zal dan rond de 15% zitten denk ik. Vanaf februari wil ik gaan cutten tot de 8% ongeveer.
  Doelen op een rijtje:
  1. Bulk afronden 96 kg halen zo clean mogelijk
  2. Beginnen met cutten naar de 8%
  3. Zoveel mogelijk spieren en kracht behouden tijden het cutten

 92. Hey Frank,

  Waarom ik dit zou willen winnen? Omdat jij een topcoach bent! Jouw kennis, jouw manier van coaching, jouw manier van kennis “vertalen” en overbrengen, top. Je bent inspirerend. Ik heb 2 keer het shredding programma gevolgd, met succes. Mooie resultaten behaald maar helaas daarna val ik in mijn oude patroon. Shit? Ja dat wel. Voordeel? Ja want ik blijf elke keer bij je terug komen haha! Ik wil heel graag weer naar een lager vetpercentage met super gainszzz! Als ik geen winnaar wordt, ga ik mij (gewoon nog een keer) inschrijven voor het shredding programma. Coaching bij jou vind ook gewoon, LEUK. Groetjes Kirsten

 93. Wat mijn doel is??

  Wel voor mij is het echt omdat ik vroeger (een jaar of 5 terug) 55-60 kg woog, En ik schaamde mij overal met mijn laag gewicht… en ik ben dan nog eens zo groot ook (1m87)

  Bijkomen in gewicht en daarna in spiermassa.. Dit is mijn doel.

  Maar na een tijdje heb ik bij mezelf zitten denken van wat kan ik doen om bij te komen… Dan wat zitten zoeken op internet en media… ivm Voeding,Bijkomen in gewicht,Fitness,Supplementen,…

  Alles die erbij komt kijken zeg maar! ☺

  Daarna heb ik tegen mezelf gezegt dat ik het ook kan… Iedereen kan het…

  DUS IK OOK!!

  Daarna stapte ik binnen in de gym hier vlakbij, en ik moet zeggen ik had de ‘microbe’ te pakken ☺

  (Mijn spieren deden wel pijn de volgende dag… Maar dat namen we erbij) 💪💪

  Na enkele maanden zag ik al wat verandering bij mezelf.. En daar kreeg ik echt wel een serieuze boost van! 💪💪

  Als je dan zo eens in de spiegel kijkt, zeg je tegen jezelf van ja we zijn op het gemak goed bezig👍

  Na een jaar begonnen de mensen rondom mij het ook te zien en het te zeggen (he je gaat gaan fitnessen zeker… je ziet het)

  De boost was zo groot dat ik mijn eerste bestelling bij B&F had gedaan dat moet ergens in 2012 geweest zijn…

  Ik voelde mij goed… Echt heel goed in mijn vel!

  En zo heb ik de ‘microbe’ in 2018 nog steeds te pakken 😆

  En vandaag de dag zegt de weegschaal 78 kg (blijf ik al een tijdje staan jammer genoeg 😕 )

  Mijn doel is om de +80 kg te mogen bewonderen op de weegschaal…

  En ik weet zeker dat het met deze coaching zal lukken 💪💪

 94. Mijn hoofd doel is vet verliezen, met daarbij een gezonde voeddingsstijl en spiermassa opbouwen.
  Momenteel heb ik 48% vet en ik wil toch binnen de marge van “gezond gewicht” proberen te komen. Door PCOS maak ik automatisch al meer insuline aan, waardoor het voor mij moeilijker is om af te vallen. Ik heb een stok achter de deur nodig die mij motiveert en zegt dat ik goed bezig ben. Na maanden boek ik voor mezelf te weinig resultaat waardoor ik uit frustratie ik terug ga snoepen.

  Vroeger deed ik aan gravity en had ik licht overgewicht. Na mijn zwangerschap is mijn lichaam uit balans geraakt. Momenteel doe ik 2x per week aan Milon en verhoog ik regelmatig de gewichten.
  Voor mijn gevoel ben ik enkel mijn suikers aan het aftrainen, doordat er niks met mijn vetpercentage gebeurd. Trainers zeggen juist dat ik ga afvallen als ik genoeg spieropbouw kweek. Door mijn trainers heb ik ook al voedingsadviezen gekregen om mijn motor beter te laten draaien, maar mijn gewicht blijft stil staan. Van de sportschool moet ik momenteel mijn suikerinname zoveel mogelijk beperken en meer eitwitten eten. Voorheen kwam ik aan, doordat mijn eiwit inname kennelijk weer te veel zou zijn.

  Ik ben pas begonnen, eigen initatief, om op de crosstrainer in lage hartslag te trainen om zo, hopelijk, vet te verbanden. Hiermee kreeg ik wel een lager aantal op de weegschaal, maar dan ging ik weer meer eten. ’s Avonds zat ik met een honger gevoel waardoor ik sneller een snack at, terwijl ik ook yoghurt met havermout heb staan.

  Ik wil terug gemotiveerd zijn, net als vroeger, snelle suikers heb ik niet nodig.
  Ik wil die knop kunnen omzetten en er volledig voor gaan, zonder weer in mijn oude patroon te vallen. Wie kan mij een stok geven dat die deur blijft open staan?

 95. Hoi Frank,

  Begin 2018 ben ik enthousiast begonnen met fitnessen. Eerst wat proberen, daarna met een redelijk plan en aangepast eten. Toch kwamen de resultaten niet en verloor ik mijn enthousiasme en merkte ik dat mijn lijf moe werd en ik kleine pijntjes kreeg omdat ik bepaalde oefeningen niet goed uitvoerde.
  Ik baalde enorm.

  Waarom? Omdat mijn lijf mij in de steek liet…althans zo ervaarde ik het.

  Ik heb 20 jaar gevoetbald waarvan een jaar of 5 a 6 op een voor mij redelijk niveau waar doorzetten en gaan echt mijn sterkte punten waren. Ook mentaal. Pijntjes…doorgaan. Dat heeft me wat opgeleverd (destijds een bepaald aanzien en voetbaltechniek/plezier, maar ook wat gekost(blessures van knie tot een halve hernia). Ik kon mijzelf dus pushen.

  De afgelopen jaren ben ik mijzelf ook persoonlijk heel snel gaan ontwikkelen door een opleiding te gaan volgen die er toe geleid heeft dat ik nu als psychosociaal/therapeut/coach mensen begeleid juist op het ervaren van bepaalde gevoelens in hun lichaam. Het totaal verzorgen van het lichaam/fysieke/mentale is dus nu weer iets wat ik ook zelf weer nodig heb.

  Ergens zit dat er dus wel in maar diezelfde kracht wil ik nu op een betere manier inzetten. Alleen ik ben hem al een tijdje kwijt en ik wil deze weer naar boven halen.

  Ik weeg nu rond de 92 kilo en wil vooral meer spierdefinitie, spierkracht winnen en wat vet verliezen. Tijdens een eerdere afval poging 10 jaar geleden ben ik al van 105 naar 84 gegaan en merkte ik dat die 84 een soort ondergrens was. Ik hoef dus ook niet perse lichter te worden dan dat.

  Het zit voor mij in het atletischer worden. Matt Fraser(crossfitter) is daarbij een voorbeeld qua lichaam.

 96. Mijn doel voor 2019 gaat hoe dan ook een wedstrijdfysiek worden. Het podium lonkt, maar is tegelijkertijd ook beangstigend. Een fotoshoot vind ik wat veiliger, dus dit traject klinkt me als muziek in de oren 😊 En ik ben zoooooo op zoek naar een geschikte coach, iemand met verstand van zaken en welke ook echt oprecht betrokken met je is en geloof me dat is echt lastig 😉 Dus hoe geweldig zou het zijn als ik dit traject met jullie zou mogen doorlopen 🙏🏻😃

 97. Hoi Frank,

  Wat een mooie actie! Ik had al eerder een verhaal getypt maar is niet gelukt hem te plaatsen helaas.
  Ik heb als hoofddoel vet te verliezen. Ik heb vanaf mijn 18e jaar echt een jojo effect gecreëerd..door allerlei dieten die ik heb gedaan. Ondertussen weet ik hoe slecht dat is voor mn lichaam.. momenteel doe ik een bepaald dieet maar dan dat ik iedere twee uur iets eet. Dus moet veel meer eten dan ik gewend was. Ik ben al heel wat vetmassa kwijt geraakt, maar op een of andere manier kom ik niet verder.
  Ik zou heel erg graag eens wat meer coaching willen hebben op dat gebied. Ik sport graag. Doe twee keer in de week aan bodypumpen, geef zwemles dus ik zwem ook veel en heb een druk beroep, verpleging. Dus beweging heb ik wel, maar toch kan ik niet altijd mijn motivatie vinden en mn draai. Mijn doel is om me lekkerder en strakker in dat badpak te voelen.
  Ik hoop heel erg dat je me eens en voor altijd van dat gejojo af kunt helpen…
  Groetjes esther

 98. Wil weer trots op mezelf kunnen zijn dat ik met doorzettingsvermogen EINDELIJK!! Na zoveel jaren mijn lichaam weer herken..
  Ben vroeger bokser geweest maar door redenen ,zin en discipline verloren.
  Gezinsleven gekregen maar mezelf vergeten .
  Ben het zat en wil de teugels weer in mijn handen voelen !! EN ER VOL VOOR GAAN!! doel = meer definitie
  Betere voeding en misschien zelfs ooit nog een show lopen ( dream big)
  Wil me six pak weer begroeten en niet alleen in de supermarkt zien..gewoon letterlijk stop wishing and start doing Again!! Doe nu je schredding programma…..maar I WANT MORE!!!

 99. Heeeey!

  Poeh, een ‘op het nippertje reactie’ om kans te maken op de 16 weken begeleiding!

  Mijn doel in 2019 is om na een aantal maanden te hebben gebouwd aan massa en kracht weer shredded te worden met natuurlijk zoveel mogelijk behoud van massa en kracht. Vorig jaar een redelijk laag vet percentage bereikt maar heel veel moeten inleveren qua kracht en ik ben wel benieuwd of dit ook anders kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *