Wat is JOUW doel?

Per 1 januari komt mijn nieuwe coachingsprogramma online. Het coachingsprogramma heet ‘Dominate Your Life’. Ik ga 1 pakket weggeven van 16 weken aan diegene zijn doel in het reactie gedeelte hieronder vertelt! Iedereen maakt kans, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is an te geven waarom jij het verdient om deze 16 weken 100% gratis persoonlijke Online begeleiding van te krijgen.

Je gaat tijdens deze 16 weken door mij en mijn vrouw Paula begeleid worden. Aan het einde van de 16 weken krijg je een fotoshoot waar we je resultaten gaan vastleggen!

Als jij één doel kan behalen in de aankomende 16 weken, wat gaat dit dan zijn?

Bijvoordeel:

  • Wil je meer spiermassa? Vertel, hoeveel kilo?!
  • Wil je vetmassa verliezen?
  • Welk vetpercentage is voor jouw een droom?
  • Welke lichaamsdeel wil jij eruit laten springen?

Wil je voor een andere prestatie gaan?

  • Wat wil je als max hebben voor je squat, deadlift en bankdrukken?
  • Welk doel wil jij gaan behalen ondanks een druk reissschema?
  • Wil je een bodybuilding / fitness wedstrijd doen?
  • Wil je deze kans gebruiken om je eigen fitness bedrijf te laten groeien met waanzinnige voor- en na foto’s?

Wat is jouw doel

Ik gebruik regelmatig periode van 16 weken om doelen te stellen. Waarom? Het is een periode waar je DRASTISCHE veranderingen kan maken in hoe je voelt, eruitziet en hoe je presteert. Hierrnaast is het een tijdsperiode die je vol kunt houden. 16 weken lang ga jij gas geven, voor jouw droomfysiek of andere prestatie.

Jij en ik, wij samen.

Vertel daarom jouw doelen voor de eerste 16 weken van het nieuwe jaar in de reactie hieronder!

Mijn grootste tip bij het behalen van je doel?

GA ERVOOR, kansen zijn er om je doel met beide handen aan te grijpen. Dit is jouw kans!

Wil je het behalen van je doel niet van mij laten afhangen? Slim! Hier nog een tip!

Zodra je dit hebt gedaan, kopieer je tekst. Plak het in een Word document en print het uit. Zet de datum erbij en je handtekening. Geef het aan een persoon die je verantwoordelijk gaat houden hiervoor. Ik geloof dat als je een doel wilt halen dat je een deadline nodig hebt. Zonder deadline blijft het gewoon een droom.

Daarom zorg ervoor dat je ook iets te verliezen hebt als je doel niet haalt. Hoe doe je dat?

Je kunt jezelf een “beloning” of een “penalty” geven. De “beloning” is iets wat je jezelf geeft als je het doel hebt bepaald. Dit is een goede motivatie, maar niet zo effectief als de “penalty”. Dit is wanneer je jezelf een straf geeft voor het niet navolgen en behalen van je doelen.

Bijvoorbeeld, doneer € 1000 naar een goed doel, als je jouw doel niet haalt. Geef geld aan een vriend of ouders voordat je start met het behalen van je doel, zodat je jezelf verantwoordelijk kunt houden. Ik garandeer je dit gaat je gewoonte veranderen, zodra je gebruik gaat maken van de “penalty”.

Waar wacht je nog op? Vertel je doel in de reactie hieronder om jezelf een kans te geven om 16 weken gratis begeleiding te winnen van Frank den Blanken.

Om eerlijk te zijn, als je niet bereid bent je doel hieronder te plaatsen, dan kun je het behalen van jou doel wel vergeten… het is nu de tijd om de veranderingen te gaan maken. Ik sta voor je klaar!

Ik kan niet wachten om je doelen te lezen.

Frank

P.S. Het plaatsen van jedoel mag misschien lijken als kleine stap, maar het is ENORM waardevol voor de verantwoordelijkheid die nodig gaat zijn voor het behalen hiervan. Wees specifiek in je doel. Afvallen is geen doel, dat is een richting! Wat is jou specifieke doel, daar gaat het om. Er gebeurt iets magisch als je jouw doel vertelt aan een “grote groep”. Dit is jouw eerste stap naar succes. Vertel je doel voor de eerste 16 weken van januari hieronder!

Vergeet niet je naam en e-mail te vermelden, zodat ik weet hoe ik je kan bereiken als je wint.