Virus Action Sport Performance

Laatst werd ik door Wesley van Action Sport Performance benaderd of ik intresse had om hun kleding te testen in combinatie met krachttraining. De producten van VIRUS | Action Slogoport Performance zijn gericht op het verbeteren van de prestaties en het bieden van ondersteuning onder extreme omstandigheden. Na het bekijken van een aantal video’s op de website heb ik besloten de kleding te testen.

Mijn persoonlijke mening was altijd dat kleding niet heel veel invloed heeft op persoonlijke prestatie als het comfertabel zit. Maar ik sta altijd open om nieuwe dingen te proberen.

Tijdens mijn trip in Miami heb ik een aantal kledingstukken uitgestest in de sportschool. Voor mij was dit even wennen. Ik heb normaal altijd een T-shirt aan en een redelijk losse trainingsbroek. Nu ineens een op compressie techniek gebasseerde stof die om je lichaam vast zit. Ik voelde mij bijna Superman. Het mag je duidelijk zijn dat het niet mijn favoriete keuze qua kleding is om hoe het zit. Maar ik denk dat meer in persoonlijke voorkeur zit.

Echter merkte ik wel een aantal dingen op. Het was 31 graden in Miami. De sportschool had geen airco en was al best warm toen ik binnenkwam. Compressie kleding leek mij dan extra warm. Het viel mij dus op dat het niet was. Qua temperatuur was het juist goed vol te houden en ik zweette minder dan op een andere dag, toen ik mijn ‘traditionele’ sportoutfit aanhad.

Hoe werkt de technologie hierachter?

20160509_172205

De Cool Jade technologie is ontwikkeld om de huidoppervlak temperatuur te verlagen voor gebruik bij hoge temperaturen . Onze testen hebben aangetoond dat tijdens gebruik de huidtemperatuur kan verlagen met 5 ° C. Gemaakt van gerecycled jade schaafsel , nanotechnologie maakt het mogelijk dit te verweven in onze producten welke bij aanraking verkoelende werking heeft. Jade is een natuurlijke stof die al eeuwen wordt gebruikt in sieraden, het heeft geen nadelige invloed op de huid.

Ben jij op zoek naar deze kleding kijk dan gerust op de site van Action Sport Performance, je kan ze vinden op: http://www.virusintl.nl/