Testimonials

Een zeer leerzaam muscle-camp waarbij theorie en praktijk op elkaar zijn afgestemd. Het enthousiasme en deskundigheid van Frank en zijn team maakt deze camp een super ervaring. Ook gelijk toepasbaar wanneer je thuis weer aan de slag gaat.

Schuijren-Cyril-VS-Ouderengeneeskunde-2
Ishita Malhotra

Een Hele fijne coaching. Schredding programma gedaan en schredded 4 life .nu muscle camp. Goede begeleiding en de techniek trainingen zijn super fijn . Jè leert echt op de juiste manier trainen. Een top team💪👍. Heel tevreden

foto-nicole-van-der-grient-1-1
Nicole Vd Grient

Onlangs een musclecamp gevolg voor kennis opdoen voor mijn bedrijf. Enorm veel geleerd wat ik weer kan toepassen met mijn eigen klanten!

unnamed
Jesse Swienink

Bedankt voor de goede training! Voor mij de perfecte combinatie tussen theorie en praktijk.

1557561309495
John van den Boomen

Onwijs veel geleerd op Musclecamp van Frank en zijn team. De techniek trainingen waren super interessant en leerzaam en hebben me geleerd dat je next level kunt trainen voor meer resultaat! Dankjewel!! 🙏🏻

Eline
Eline Bierings

24-6-23 Een hele informatieve dag waar ik veel geleerd heb en direct kan toepassen bij mijn eigen trainingen. Op naar de volgende Muscle Camp! 19-8-23 Na het succes van upperbody in juni nu ook mee gedaan aan musclecamp lowerbody. Echt een dikke aanrader als je wilt verbeteren in trainen en trainen tot falen.

foto-eef-vierkant
Everdien Vroom

Wat een grandioos weekend “muscle camp” door Frank den Blanken en zijn team. Heel veel geleerd over krachttraining, voeding, het menselijk lichaam. Heel veel kennis meegekregen, ingegaan op vragen van de deelnemers en getraind in de gym! Heel blij dat ik geweest ben.

1516461741195
Maaike van Graas

In maart Muscle camp gedaan bij Frank den Blanken. Waren twee hele leerzame en pittige dagen. Zeker een aanrader en ook voor herhaling vatbaar!

download-150x150
Tessa van de Weteringh

Twee hele leerzame dagen gehad bij het Musclecamp. Aanrader voor iedereen die serieus met krachttraining bezig is!

download-1
Semmy van Gelderen

De tweedaagse Muscle Camp van Frank den Blanken is voor iedereen die vooruitgang wil boeken in de sportschool. Techniek en intensiteit bepalen voor het grootste gedeelte je progressie. Dus doe mee met de tweedaagse Muscle Camp!

download-2-150x150
Gert Blaas

Frank is al jaren mijn Personal Trainer. Zo heb ik onder zijn begeleiding een fitness wedstrijd gedaan met een mooie shape als resultaat. Ik noem Frank altijd een wandelende bibliotheek. Hij is op jonge leeftijd begonnen met informatie vergaren (cursussen in binnen en buitenland, trainen met andere bekende atleten, stapels met boeken lezen en ook heel veel eigen ervaring). Voor mij is hij de beste Personal Trainer die er bestaat. Hij geeft mij de juiste adviezen, ook op momenten als het even iets minder gaat door bijvoorbeeld een minder goede mindset, stress op het werk of minder motivatie. Ik raad Frank aan iedereen aan!

download-3
Mirjam Roodhardt

Eind juli 2021 musclecamp gevolgd bij Frank en zijn team. Wat een enorme kennis heeft deze man. Geleerd om met de goede techniek te trainen. Dat zijn soms kleine aanpassingen die een groot verschil maken. Deze kennis is in de gemiddelde sportschool niet aanwezig. Echt een aanrader voor als je verder wil komen. Ik ben er inmiddels wel achter dat ik nooit meer ga trainen zonder trainingsprogramma. Ik ben zeer tevreden over het trainingsprogramma van Frank. Hij heeft echt altijd een goed onderbouwd antwoord op al mijn vragen.

unnamed-1
Miriam van Loo

Mijn trainingen zijn 2 keer zo intensief geworden en ik ben minder bang voor blessures.

Ohzomooi-Fysio.Blog-78-1024x1024-1
Isolde Briel

Veel geleerd tijdens musclecamp. Voor iedere sportfanaat, trainer, coach echt een aanrader. Geen mens is hetzelfde. Zo ook niet hoe iemand kan/moet trainen. Dat leer je bij musclecamp. Wat voor jou werkt hoeft voor een ander niet te werken. Tevens leer je hoe je mind muscle connectie toepast. Echt voelen welke spier je moet gebruiken/aanspannen voor maximale gains. Musclecamp, echt een aanrader!Ik ben er inmiddels wel achter dat ik nooit meer ga trainen zonder trainingsprogramma. Ik ben zeer tevreden over het trainingsprogramma van Frank. Hij heeft echt altijd een goed onderbouwd antwoord op al mijn vragen.

ZhiiFdlK_400x400
Debby Kruithof

Musclecamp gevolgd bij Frank den Blanken en z'n team, wat ik in 1 woord met GEWELDIG kan omschrijven. Zoveel informatie wat gedeeld word, waar je zelf onwijs veel profijt kan halen op het gebied van training en een stukje voeding. Een hele open en goede sfeer met alleen maar mooie mensen. Frank is erg kundig en ziet direct wanneer iemand zijn/haar techniek moet aanpassen gebaseerd op lichaamsbouw. Tevens is het stuk theorie wat hierbij hoort goed onderbouwd en duidelijk.

cmEQ-Unu_400x400
Bianca de Winter

De afgelopen 2 jaar heb ik meerdere trajecten en opleidingen bij Frank gevolgd. Shredding for life, Bigger for life, Practical Nutrition 1&2, Muscle Camp en 10x Fitness Mastermind. Allemaal zijn ze enorm waardevol geweest. Frank is niet bang om zijn kennis weg te geven, hij wil juist bereiken dat je ècht gaat snappen hoe het werkt. Met een no-nonsense aanpak, maar altijd op een oprechte manier. Voor mij is dit de man die je nodig hebt als je meer kennis wil opdoen in de wereld van fitness, voeding en marketing.

unnamed-2
Shirley Verduin

Frank has been my coach for 2 years now. I owe him so much. Not only has he helped me and continues to help me get and stay in top shape, but I have also taken several courses with him that have contributed enormously to my growth and development in my work. His knowledge of the profession is unprecedented. I really don't know anyone who knows so much about training and nutrition and knows how to convey this so passionately in a language that everyone can understand. Frank is very knowledgeable, professional, driven and tireless. All his programs and courses have been developed to perfection, everything has been thought through. The knowledge he shares is many times more valuable than most studies today. Nothing but praise and admiration! Absolutely the best fitness coach.

trayanka-krastanova-profielfoto-1626632015
Trayanka Krastanova PT

Ik ben super erg te spreken over de coaching van Frank den Blanken. Ik volg de 10x Mastermind coaching met hem en ervaar dit als geweldig. Heel persoonlijk en op maat voor mij maar ook meedenkend in vele mogelijkheden die goed aansluiten bij de persoon is top naar mijn mening. Voor elke fitness professional en dan met name ondernemers zou ik dit 100% zeker aanraden. His knowledge of the profession is unprecedented. I really don't know anyone who knows so much about training and nutrition and knows how to convey this so passionately in a language that everyone can understand. Frank is very knowledgeable, professional, driven and tireless. All his programs and courses have been developed to perfection, everything has been thought through. The knowledge he shares is many times more valuable than most studies today. Nothing but praise and admiration! Absolutely the best fitness coach.

1697953776564
Martijn Van Cleef

Frank is altijd bereikbaar en denkt heel fijn mee in de juiste aanpak om mijn doelen te bereiken. Zowel actief vanuit hemzelf en reactief op mijn vragen. Ik leer veel van hem en progressie is top. Ben heel blij met zijn PT coaching.

locus-martin-knol-150x150
Martin Knol

Ik ben nu een aantal maanden bezig met 1 op 1 coaching en vind Frank een fijne coach. Reageert snel, past aan daar waar nodig en voelt ondanks hij vele mensen coacht toch heel persoonlijk.

download-4
Jorien Ruijter

Super leerzaam! Fijne sfeer en je kan alles vragen

1666012335349
Amber Reinaard

Was een super toffe ervaring! Aanrader

download-6
Jessica Caebergs

Veel kennis van zaken een no-nonsens aanpak👍🏼

1606488464843
Erwin Wolff

Deze mensen hebben verstand van hun vak.

2022-05-18-150x150
Bianca Vet