Succesverhalen

Hieronder een aantal stukjes door klanten van Frank den Blanken PT geschreven:


 

Bo van den Brink,

DSC00451“Ongeveer 3 jaar geleden was ik het stereotype meisje die naar de sportschool ging en dacht met cardio ‘het ideale vrouwenfiguur’ te krijgen. Een half uur op de fiets, een half uur op de loopband en wat buikoefeningen, that’s it. Ik ben altijd slank geweest, maar zoals velen het tegenwoordig zeggen ‘ik was niet strak’. Verandering zag ik na een aantal maanden niet, dus was al snel gedemotiveerd. Een fit en strak figuur was niet voor mij weggelegd dacht ik.
Totdat ik mee werd genomen naar ‘het krachthok’ zoals ik dat altijd noemde. Ik leerde Frank kennen en tijdens krachttrainingen gaf hij mij tips. Hij stelde mij vaak de vraag wáárom ik een bepaalde oefening deed en waarom ik voor die uitvoering koos. Frank is namelijk iemand, vooral door zijn kennis, die je aan het denken zet. Hierdoor werd ik veel bewuster van alle fitness oefeningen en de uitvoering. Met de tijd leerde ik Frank steeds beter kennen. Sinds een tijd maakt hij complete trainingsschema’s voor mij.
Hij houdt goed rekening met de doelen die ik voor ogen heb (meer massa, meer definitie, droog trainen etc.). Hij weet overal een antwoord op. Hij denkt altijd mee en geeft waar nodig ook tips op het gebied van voeding. Naast het geven van schema’s is hij ook zeer goed in de begeleiding tijdens de workouts. Zijn trainingen zijn variërend, zeer intensief en vooral erg motiverend. Hij moedigt je aan om grenzen te verleggen. Daarbij worden oefeningen zo vaak als nodig voorgedaan zodat je de juiste uitvoering hebt.IMG-20151201-WA0003
Met deze trainingen heb ik inmiddels bereikt wat ik wilde bereiken. Nu weer samen met Frank nieuwe doelen gesteld om er weer vol voor te gaan. Plus, mijn voedingsschema gaat hij nu ook aanpassen. Ik ben benieuwd! Deze personal trainer kan ik iedereen aanraden!”

 

Bo heeft in november ’15 de Iron Maiden titel gewonnen tijdens de B-wedstrijd Iron Man / Iron Maiden.

 

 


Paula Meinen,

Het is december 2013, ik had privé een rumoerige periode achter de rug en wilde de draad van mijn leven weer oppakken en dus besloot ik na 5 jaar af en toe sporten weer fanatiek aan de slag. Eigenlijk met het doel mentaal sterker te worden. Lichamelijk was allemaal prima in orde dacht ik, conditie prima, gewicht prima, lenigheid prima. Wat ik zei dat dacht ik……

12231035_176348846045286_478957824_nIk kwam bij Frank terecht en hij vroeg naar mijn wensen. Die gaf ik door; mentaal en lichamelijk sterker worden maar mijn lenigheid behouden. Frank nam de tijd en meette mijn lichaam op. Alles was in orde behalve dat mijn spiermassa veel en veel te laag was. Hier schok ik behoorlijk van want ik voelde het zelf niet totdat we gingen trainen. En ik nog zeggen, best raar want ik voel me prima in mijn lichaam. Frank zei, nou dat gaan we dan testen tijdens de eerste training en kijken wat je lichaam aankan. Ha, dat heb ik geweten……wat ben ik mezelf tegen gekomen die eerste training!! Trillende armen en benen en het plafon zag eruit als een sterrenhemel. Die eerste week kon ik niet normaal naar het toilet, mijn hele lichaam deed pijn! Frank gaf aan dat dit de zwaarste week zou zijn omdat je lichaam moet wennen aan het trainen omdat je spieren niets meer gewend zijn.

Die pijn heeft bij mij een knop omgezet, ik wil sterker worden. Ik wil niet uitgeput zijn als ik een uurtje sport, hallo ik ben 29 en hoor fit te zijn. Frank begeleid me nu een half jaar, ongeveer vier keer in de week en voor mij is sporten een rustpunt geworden van de dag. In het begin waren de trainingen vrij all round om mijn lichaam aan het trainen te laten wennen en nu al kan ik veel specifieker trainen en heb ik ook benen, armen of rug dagen. Ik heb een drukke baan en het sporten, maar ook Frank zorgt ervoor dat ik rust in mijn hoofd krijg maar aan de andere kant me kapot zweet. Heerlijk, ik krijg er zoveel energie van! Frank straalt rust uit, heeft enorm veel verstand van goed en resultaat gericht trainen. Bij elke trainen corrigeert hij me nog op de techniek hoe die beter kan, een kleine aanpassing van soms centimeter werk voelt als een wereld van verschil.

Wat ik zo fijn vind is dat hij snel een inschatting kan maken wat je gemoedtoestand is per dag. Je hoeft aan Frank niet te vertellen dat je een mindere of betere dag hebt. Langzaam aan pas ik op advies van Frank ook mijn voeding aan. Hij geeft uitleg hoe het lichaam op eten reageert zodat je begrijpt wat er gebeurt met bijvoorbeeld suiker of juist biefstuk. Niet moet en alles mag, maar doordat je steeds beter de werking begrijpt gaat bij mij nog steeds stap voor stap de knop om en pas je het op je eigen tempo aan.  Al blijft het nog steeds erg lastig om van de m&m’s af te blijven(-;. Maar het gaat uiteindelijk om de tastbare resultaten!! Hierbij op een rij;

December       Augustus

Vetpercentage               24%                16%

Gewicht                        57kilo              62 kilo

Spiermassa                   43,7kilo           52,1kilo

Energie                         super laag       mega hoog

Ik kan dit en dus kan iedereen het, maar wel met Frank! Op nog heel veel jaar trainen met jou!

En waarom voor mij een personal trainer? Omdat er toch iemand op je wacht en ik ook wel eens totaal geen zin heb! Omdat het gezellig is en omdat hij ervoor zorgt dat ik effectief train, snel resultaat boek en doordat hij altijd kijkt of ik een oefening goed uitvoer blessures voorkom.

 

 

 


Carmen Oostdam

Foto c (1)

Vanaf februari/maart 2014 leerde ik Frank kennen.

Ik kende hem al van gezicht en had hem ook op Facebook.

Zelf was ik toen net gestopt met voetballen wat ik jaren heb gedaan en wilde me meer richten op fitness.

Frank benaderde mij via Facebook toen ik een foto had gepost van mezelf op Facebook en vroeg of ik interesse had om een keer een fitnesswedstrijd te doen. ‘’ ehhh fitness wedstrijd?? ‘’

Sinds toen is mijn leven veranderd. Letterlijk en figuurlijk.

Ik keek altijd heel erg op naar Andreia Brazier of Larissa Reis, en dacht bij mezelf ‘ ik wil ook zo’n lichaam! ‘ natuurlijk weet ik dat ik dat nog lang niet heb, maar met de hulp van Frank ben ik al zo ver gekomen in zo’n korte tijd (8 maanden).

En we hebben nog vele jaren te gaan.

Maar met zijn hulp kom ik beetje bij beetje dichterbij mijn doel wat ik voor ogen heb.

Hij is heel streng voor mij wat betreft voeding en training.20140728_120127

Ik mag bijvoorbeeld geen fruit of zuivel.

En af en toe word die gek van mij omdat ik elke dag alles 100 keer vraag (vrouwen onzekerheden) over waarom ik bijvoorbeeld kip en broccoli moet eten op dat tijdstip en niet op een ander moment van de dag.

Hij pusht me altijd zo tijdens de training dat ik soms geen tijd heb om adem te halen. Behalve dan met benen trainingen… Daar legt die het soms af tegen mij haha.

Elke keer leer ik weer een beetje bij. EN MET RESULTAAT.

Ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten en samen gaan we nog veel bereiken.

Hij is daar tegrug foto (1)enover ook nog een goede vriend van mij geworden en we hebben dagelijks contact. Het is een lieve jongen met zijn hart op de juiste plek.

Zelf ben ik best iemand met temperament en Frank het tegenovergestelde en qua trainingswijze helpt dat het beste bij mij. Ik zal niet iemand moeten hebben die constant tegen mij schreeuwt, want dan schreeuw ik gewoon terug.

Ik luister altijd naar hem ondanks dat andere mensen vaak andere theorieen hebben of ik snap niet waarom ik dan wel bepaalde dingen wel of niet mag en andere wel.

Maar elk nieuw voedingsschema of trainingsschema heeft zeker geholpen!

In December gaan we samen mijn eerste wedstrijd doen (SPANNEND!).

Hiermee wil ik hem heel erg bedanken, en kan het soms nog elke dag zeggen.

En kan hem zeker aanraden aan iedereen die zijn levensstijl wilt veranderen en toe is aan een nieuwe uitdaging!!!


Recensie Online Coaching deelnemer Dennis,

Start               72 kg              Borst 92    cm                       Heup   89 cm             Buik    89 cm

Week 7           74 kg              Borst 97,5 cm           Heup   86 cm             Buik    85 cm

image1

Startfoto        15 december 2014

Foto week 7  9  februari 2015

Toen ik begin December op de site van Frank terecht kwam, was ik in eerste instantie nogal wat sceptisch. De transformaties die voorbij kwamen leken mij nogal onmogelijk zeker voor mij. Omdat ik als fanatiek hardloper eigen hoofdzakelijk aan cardio had gedaan, was de krachtsport relatief onbekend voor mij. Natuurlijk had ik in de sportschool wel eens gewerkt met schema’s en dergelijke alleen nooit zo intensief als nu met Frank.

Omdat een hardnekkige knieblessure mij nogal in de weg zat tijdens het hardlopen, kwam ik op aanraden van mijn Fysio terecht bij een Personal Trainer. In dit geval Frank.

Want wil ik ooit nog kunnen hardlopen, zal ik een sterker lichaam moeten krijgen. Nou vooruit….. daar gaan we dan!

Na wat heen en weer gemaild te hebben met Frank, hebben we uiteindelijk telefonisch contact gehad. Zijn verhaal en duidelijke uitleg vielen hierin erg op. Erg prettig om op deze manier van start te gaan.

Ik heb mijn wensen doorgegeven, maar ook verteld dat ik nog wel wat sceptisch was. Frank kon deze twijfel wegnemen en mij garanderen dat ik “mits ik mij volledig inzet” zeer duidelijke resultaten zal behalen.  De uitdaging was geboren!

In het begin liep ik wel aan tegen het eten en voedingsschema, hoe moest ik dit in hemelsnaam allemaal eten…… en niet te vergeten….. waar haal ik de tijd vandaan om het allemaal klaar te maken ! Na wat praktische tips vanuit Frank wist ik hoe ik dit moest gaan aanpakken.  En eerlijk is eerlijk, je went snel aan veel en vaak eten!

De schema’s zijn duidelijk en goed vol te houden. Ook prettig is de afwisseling hierin. Als ik een oefening niet begrijp of niet kan vanwege de blessure, hoef ik alleen maar even te bellen, sms en appen of mailen, en heb ik vaak dezelfde dag nog antwoord.

Ik ben nu in mijn 8e week bezig en ben verbaasd over de resultaten! Het begin is er  en ik ben benieuwd naar de resultaten na de volgende 8 weken!


Efficiëntie tot perfectie

jonasIn 2010 ben ik begonnen met krachttraining, zonder specifiek doel of streven. Naar mate de jaren vorderde ontwikkelde ik een passie voor de gym. Ik begon verandering te zien en kreeg daar waardering voor. De trainingsdagen gingen van 3 naar uiteindelijk 5 a 6 dagen per week en mijn voeding ging van kaascroissantjes naar brood en kipfilet. Ook de eiwitshakes maakte zijn intrede en mijn toewijding groeide. Toch merkte ik dat het beter kon. Met mijn eigen kennis en ervaring bereikte ik een plafond. Ik wilde meer maar wist te weinig en liep zodoende vast. Daarbij ben ik van januari 2014 tot medio maart uit de running geweest door een dislocatie van mijn schouder. Dit was een flinke setback voor mij. Uiteindelijk wel mijn training weer opgepakt, maar nooit meer boven het niveau gekomen van voor mijn blessure.

Precies op het juiste moment kwam Frank met een geweldig voorstel om zijn 6 maanden traject te volgen. Na een uitgebreide intake heeft hij een volledig programma opgezet met als doel om binnen 6 maanden tijd klaargestoomd te worden voor een fotoshoot in mei. Het voeding- en eetschema is met oog voor detail gemaakt. Frank begrijpt mijn situatie en ziet het voor zichzelf als hoogste prioriteit om mij te helpen met het behalen van je doel. Daarbij is hij erg snel en duidelijk met het reageren op vragen, dan wel via de app of de mail. Maar het mooiste aan zijn online coaching is dat ik door deze professionele begeleiding niet meer zoekende ben en duidelijke resultaten boek. Dit motiveert en overschaduwt het feit dat het traject soms ook zwaar kan zijn.

Frank is motiverend, inspirerend en beoefent zijn beroep met passie. Hij maakt deze transformatie mogelijk!

Resultaten tot nu toe:

Stats:IMG_9534IMG_9492

Jonas de Munnik

2.00 meter

Begin gewicht 27-10-2014: 104,0 kg

Recent gewicht 29-12-2014: 113,6 kg

 


Recensie Online Coaching deelnemer Katrien,

2 maanden terug zag ik op Facebook een advertentie voorbij komen van Frank den Blanken PT om in 100 dagen naar een fitnessmodel te veranderen. Ik was hier vrij sceptisch over of dit wel mogelijk was. Uit nieuwsgierigheid klikte ik op de link en zocht ik contact met Frank. Na een aantal gesprekken waarin Frank mij het vertrouwen ga dat ik mijn doelen echt kon halen besloot ik het te doen.

KatrienDaar ging ik dan.

Het begin viel zeker niet mee. En mijn vriend heeft meerdere malen gezegd dat ik gek was dat ik het toch weer ging proberen. De trainingen waren heel erg wennen. Ik moest totaal anders trainen dan ik gewend was. Veel meer krachttraining en bijna geen cardio. Talloze keren Frank een app gestuurd of ik hierdoor niet te gespierd zou worden. Frank stelde mij telkens gerust dat dit niet ging gebeuren.

Dan nog de voeding. Frank is streng en rechtvaardig qua voeding. Het dieet is te doen, maar op sommige momenten wil ik toch echt wel CHOCOLADE!!!!!

Frank blijf in dat soort situaties erg kalm, wat ik echt knap vind. Hij geeft aan wat je moet doen om te compenseren en zorgt ervoor dat je snel weer op de goede richting zit.

Ik ben nu 2 maanden bezig en kan mijn ogen niet geloven hoe het gaat. Mijn vriend, vriendinnen,  collega’s iedereen geeft mij complimenten en dat motiveert mij alleen nog maar meer!!

Ik ben heel benieuwd waar ik over 6 maanden ben als mijn reis samen met Frank afgelopen is. Ik raad hem bij iedereen aan, doe wat hij zegt, stel je vragen, laat je overtuigen en je gaat er komen. Mij lukt het ook!


Silvana Jog, 27 jaar:

Silvana Silvana2Ik was al een tijd op zoek naar een personal trainer, iemand die kwaliteit levert en oprecht is. Eind juli 2014 had ik afgesproken met Frank. Van verhalen had ik al begrepen dat hij veel kennis heeft m.b.t. voeding en krachttraining. Ik werd nieuwsgierig en wilde het zelf ervaren. Na een gesprek, waarin mijn wensen en lichamelijke conditie werden besproken spraken we af een benentraining te doen. Ik had hier eerder een nare ervaring mee met een personal trainer en dit was bij mij blijven hangen, daarom besprak ik dit ook met Frank. Hij stelde mij gerust en hierdoor begon de training al veel beter dan ik dacht.

Frank gaat professioneel aan de slag, hij legt (geduldig) exact uit wat je doet met welke reden. Frank laat mij eerst de oefening uitvoeren zoals ik het gewend ben te doen en corrigeert dan hoe je de spieren effectiever kan pakken (met veel minder gewicht!). Je voelt het ook echt alleen waar je het hoort te voelen! Voorheen kreeg ik last van duizeligheid of misselijkheid tijdens een benentraining, met Frank gebeurde dit niet, alleen mijn benen voelde ik wel! (zoals het hoort).

Ik heb de training als zeer positief ervaren, met zijn fijne vriendelijke uitstraling heeft Frank oog voor je lichamelijke en geestelijke gesteldheid (tijdens de training vragen hoe het gaat met je). Iets wat ik persoonlijk erg fijn vind. De training is variërend, technisch goed, intensief en vooral erg motiverend. Op deze manier kan je het maximale uit jezelf halen zonder een vervelende blessure o.i.d. Ik deed de training samen met een vriendin en Frank kon tijdens uitleg aan haar ook nog mijn herhalingen tellen, multitasking! Wat betreft voeding kan Frank de nodige informatie en tips geven om je lichaam op een conditioneel beter en gezonder niveau te krijgen. Ook de periodieke metingen t.a.v. je gewicht, vetpercentage, bmi etc. etc. zijn belangrijk, dat kan Frank ook voor je doen. Persoonlijk ben ik bezig met voorbereiding voor een wedstrijd, hiervoor ben ik bij Frank ook aan het juiste adres aangezien hij hier ervaring mee heeft.


Cherry Mae Sabacajan, 21 jaar

cherrymaeVier jaar geleden ben ik voor het eerst begonnen met Personal training van Frank den Blanken. Voorheen deed ik alleen maar groepslessen Zumba, waarbij ik alleen maar cardio deed. Door veel cardio te doen dacht ik, dat ik veel zou afvallen maar Frank liet mij het tegendeel zien. Door gericht de spieren te trainen zou mijn lichaam strakker worden, ik had geen idee waar ik moest beginnen! Frank is een hele rustige jongen die veel kennis heeft van sport en voeding. Het begon met drie dagen in de week krachttraining. Frank leerde me verschillende oefeningen voor verschillende spiergroepen. Het fijne vond ik ook altijd, dat hij altijd precies kon vertellen waar welke oefening goed voor was. Doordat ik steeds meer progressie zag werd ik steeds gemotiveerder. Naarmate de tijd word je steeds kritischer en ontwikkel je nieuwe doelen. Het maakt echt niet uit welk doel je heb, Frank is DE man voor personal training. Ik ben door zijn trainingen niet alleen afgevallen, maar heb ook heel veel geleerd wat betreft training en voeding.

 

 

 

 


 

Britt,

brittNa jarenlang lui geweest te zijn, vond ik het tijd worden voor wat extra beweging in mijn leven. Ik heb jarenlang gedanst en na 3 jaar te zijn gestopt merkte ik toch wel aan mijn lichaam en conditie dat ik achteruit ging.

Bij Golds Gym aangekomen werd ik doorverwezen naar Frank. Frank zou mij gaan begeleiden in het opbouwen van mijn conditie. Na mijn eerste training met Frank heb ik een week niet kunnen lopen, maar dit werd week na week beter. Frank vond het nodig om mezelf uit te dagen en hoewel ik hem soms niet meer al te aardig vond gedurende mijn training, was ik des te blijer met hem naarmate ik resultaten begon te boeken. Ik heb mijn trainingen met Frank altijd als positief ervaren. Frank probeerde mij elke dag weer te motiveren en dat was soms erg moeilijk bij mij, maar Frank bleef aanhouden. Frank, ik wil je bedanken voor je tijd en energie die je in mij hebt gestoken. Ik zit een stuk strakker in mijn vel waardoor ik mij veel beter voel, mede dankzij jou!

Jami Wallenberg,

‘ Elke keer wat anders!’ Is wat er in me opkomt als ik aan de trainingen van Frank denk. Ik had wat overgewicht en voelde me absoluut niet lekker in mijn eigen lichaam. Toen ik net begon met trainen was mijn motivatie niet eens voor 10% aanwezig en had ik de instelling van een zak chips. Maar door de persoonlijke aandacht en een goed plan van aanpak voel je je al snel op je gemak bij Frank. De vrolijke en gevarieerde train sessies met Frank hebben mij dan ook gebracht naar 120% motivatie en heeft mijn leven volledig omgegooid naar een healthy lifestyle.

De trainingen waren altijd erg gezellig, want dat moet ook kunnen. Maar hij zette me altijd goed aan het werk. Elke keer weer andere oefeningen, écht nooit hetzelfde. Hij pushte me tot mijn uiterste, en dat is zeker iets wat ik nodig had. Frank is van alle markten thuis! In het begin van mijn reis naar een fit lichaam had ik een zwakke rug en klachten aan mijn knie, maar zelfs hier wist Frank oefeningen voor, die ik zowel in de sportschool als thuis kon uitoefenen. Hij luistert naar je en helpt je met persoonlijke en op maat gebrachte oefeningen naar je doel.

 Niet alleen in de sportschool heeft hij me geholpen, maar ook in de keuken. Je voeding is enorm belangrijk, en ik was totaal niet thuis in dat gebied. Ik hou erg van lekker eten, en was ook totaal niet van plan om dat op te geven. Maar door handige tips&tricks heeft Frank me geholpen aan een gevarieerd, lekker én gezond voedingspatroon.
Ik heb mijn doel bereikt door de hulp en toewijding van Frank, en kan nu door zijn goede uitleg onze trainingen eigenhandig voortzetten. Ik raad hem daarom ook bij iedereen aan!

Leonie,
Na een zware burn out werd mij geadviseerd om te gaan sporten. Dit om mij lichamelijk, maar ook geestelijk beter te laten voelen. Toen ik bij Frank terecht kwam was alles nog vrij nieuw voor mij.

Ik had geen idee waar ik nou moest beginnen. We zijn eerst begonnen met een basisschema qua trainen, maar ook qua voeding. Het fijne voor mij was dat dit heel geleidelijk ging. Niet te grote stappen, want dan zou ik zeker ontmoedigd raken. We keken naar wat ik al at qua voeding en Frank paste daar kleine wijzigingen in aan. Ook qua trainen bespraken we mijn doelen en Frank paste mijn trainingsschema op mijn wensen aan. Doordat ik resultaten zag, merkte ik dat ik ook steeds enthousiaster werd. De trainingen werden geleidelijk pittiger en de voeding steeds gezonder.

Wat ik het meest waardeer  in Frank is dat hij altijd mijn grenzen in de gaten hield. Natuurlijk, ik wilde gepusht worden, maar gezien mijn verleden ook niet te ver over mijn grenzen gaan. Frank hield dit altijd in de gaten en schatte goed in wanneer een nee, bij mij ook echt een nee was.

Wat ik nu bereikt heb is dat ik me door de sport geestelijk en lichamelijk heel goed voel. Dit had ik nooit kunnen bereiken als ik alleen een beetje aan had moeten modderen.

Inmiddels heb ik een goede basis waar ik zelf verder mee aan de slag kan gaan.


Bart,

In augustus 2014 begon ik te denken om gezonder te gaan worden. Ik woog 152 kilo en zat veel achter de computer. Het proces om te gaan sporten begint volgens mij niet met het doen maar met het hoofd. Het heeft zeker 2 maanden geduurd voordat ik de geestelijke knop had omgezet en een sportschool voor het eerst durfde binnen te gaan.

Dat was toen ik Frank voor het eerst leerde kennen. Hij heeft mij een uitgebreide rondleiding gegeven door de sportschool om mij met kennis te laten maken. Daarna hebben wij een afspraak gemaakt om een eerste training te doen onder zijn begeleiding zodat hij een eerste trainingsprogramma kon maken voor mij.

De volgende ontmoeting hebben wij eerst een goed gesprek gehad met wat ik nu precies wou. Het eerste wat hij deed was om mijn doelstelling in stukjes te hakken en te verkleinen. Mijn doelstelling was 50 kilo afvallen en gezonder leven. Mijn lange termijndoelstelling bleef maar mijn korte doelstellingtermijn werd later pas bekend…

Toen zijn we gaan trainen. Nou ja trainen.. Ik moest fietsen, roeien, lopen en krachttoestellen doen. Ik deed me best zeg ik maar, het was echt heel slecht met me gesteld. Naar aanleiding daarvan heeft Frank een trainingsschema opgesteld voor de eerste maand en in gezamenlijk overleg was mijn eerste korte termijndoelstelling “Wennen aan fitness apparaten”. Ook heeft hij een aantal voedingszaken opgeschreven. En dus ging ik aan de slag.

Ik ben de eerste 4 maanden elke dag gaan trainen. Na 3 weken merkte ik dat mijn conditie met sprongen vooruit ging en al gauw begon is rustig al wat standen hoger en langer te zetten. Zeker in de beginperiode was Frank er constant op. Ton hij eenmaal doorhad na een weekje dat ik die knop echt al omgezet had voordat ik de sportschool binnen stapte liet hij me wat meer los.

Zijn werkwijze met mij was dat op een of andere manier hij altijd wist wat ik aan het doen was maar was niet constant op me lip. Stuurde me bij, en eens in de twee weken of zo zaten we een half uurtje om zaken bij te stellen of nieuwe trainingen toe te voegen.

Van voeding weet hij ook erg veel. Ik heb heel veel goede informatie gehad en tips. Zeker de tip om al in het begin de Omega 3 tabletten te nemen (zorgt voor een strakkere huid) was een super tip. Daar heb ik 8 maanden later veel profijt van.

Ik ben nu na 10 maanden 53 kilo afgevallen onder de begeleiding van Frank. Ik sport nog steeds regelmatig en af en toe babbel ik nog steeds met Frank. Nooit te beroerd om tips te geven. Zeg nooit tegen Frank “Allemaal simpel kan wel wat zwaarder doen toch?” want dan… geeft hij je een simpel iets om te doen en heb je 3 dagen spierpijn. Dat leer hij je snel af J

Ook wel apart vond ik dat in het hele traject hij altijd zei “meer eten, je moet meer eten” iets wat altijd tegendraads in mijn gedachte was op gezond te worden en af te vallen. Hij heeft me ook goede tips gegeven die je niet meteen zou verwachten bij afvallen of gezond worden. Zo heeft hij in het begin veel energie gestoken zodat ik op een gezonde manier 8 uur per dag op een regelmatige tijd slaap. Want een goede slaap is belangrijk om gezond te worden.

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en kwantiteit die Frank als begeleider heeft gestoken in mij om weer gezond te worden. Ik kan en wil hem dan ook van harte aanbevelen aan mensen die ook gezond willen worden…