Online Personal Training

Mijn cliënten zijn fanatiek, echt supersterren! Ze doen er alles aan om hun doel te bereiken. Naast dat ze succesvol zijn in de sportschool, zijn ze ook succesvol in andere facetten van het leven. Ze volgen coaching bij mij om fitness lifestyle tot in detail perfect onder de knie te krijgen. Ze zouden het mogelijk zelf kunnen, maar willen graag dat het gedaan wordt door een professional. Ze realiseren zich dat het inhuren van een coach hun het resultaat en meer rust geeft.
Kun je jezelf hierin vinden? Ben jij bereid om jezelf verder te pushen dan je comfortzone en echt een verandering te maken? Dan ben ik de persoon die je zoekt. Om erachter te komen hoe je deel uit kan maken van deze groep, blijf lezen!

Transformaties van Online Personal Training

Transformaties van Online Personal Training

Online Personal Training


Wat is Online Personal Training?

Online Personal Training is voor mensen die graag begeleiding willen met het behalen van doelen, maar niet de tijd, het geld of de behoefte hebben aan fysieke personal coaching. De meeste klanten kiezen dit product bij Frank den Blanken PT. Wanneer je besluit om voor Online Personal Training te kiezen, ontvang je een intake formulier met vragen over je doelen, je leef-, voeding- en trainingsgewoontes en meer.

Hierna volgt er snel een contactmoment om het formulier mondeling door te nemen op haalbaarheid en overige wensen. Je ontvangt wekelijks nieuwe training- en voedingsschema’s op basis van je voortgang en deadlines. Deze schema’s worden specifiek voor elke klant, dus ook voor jou, van A tot Z op maat gemaakt. De voortgang geef je wekelijks op een afgesproken dag door. Dit heeft betrekking op bijvoorbeeld je gewicht en opmerkingen wat de afgelopen week wel en niet is gelukt. Het woord “online” geeft het al aan, het meeste contact loopt via het digitale kanaal. Dit kan Facebook, Whatsapp of per e-mail zijn.
Frank reageert altijd binnen 24 uur. Mocht je het op bepaalde momenten toch fijn vinden om telefonisch contact op te nemen met Frank, dan is dat geen probleem. Online Personal Training pakketten zijn te verkrijgen voor 3, 6 of 12 maanden.

Waarom zou je mij als coach willen?

 • Ervaring. – Ik heb mannen en vrouwen begeleid, veelal gericht op fysieke doelen, 1-op-1, via e-mail en online voor meer dan 10 jaar.
 •  Bewezen staat van dienst. – Ik heb meer dan 1000 succesvolle transformaties bij klanten volbracht met allen tevreden recenties.
 •  Status. – Ik heb drie boeken geschreven. Geef opleidingen aan andere Personal Trainers in binnen- en buitenland met Musclecamp en Practical Nutrition opleidingen.
 •  Ik kan mij verantwoorden om eerlijk te zijn. – Ik krijg meer aanmeldingen dan ik kan begeleiden, dus ik kan je eerlijk vertellen of ik je wel of niet kan coachen. Mijn coaching is gelimiteerd zodat ik meer tijd heb om mijn coaching nog verder te ontwikkelen en ruim voldoende aandacht heb voor mijn cliënten.

Online Personal Training


Hoe ziet de coaching eruit?

onlinecoaching


Waarom boek ik goede resultaten?

 •  Dagelijks leren: Elke dag absorbeer ik zoveel mogelijk nieuwe informatie over training, voeding en supplementen door zelf te testen, studies te lezen en te volgen in binnen- en buitenland en continue te leren van de grootste in mijn vakgebied. Dit zal ik altijd blijven doen, omdat mijn doel is om de beste te zijn en mijn cliënten het beste resultaat kan geven wat erin zit.
 •  ErvaringIk heb veel ervaring met het begeleiden van iemand zoals jou. In de afgelopen 10+ jaar heb ik meer dan 1000 cliënten getraind. Van revalidatie tot ziektes, van afvallen tot wedstrijd begeleiding in de bodybuilding, dit en meer is voor mij meer dan bekend terrein.
 •  Samenwerking met andere bekende trainers / sporters: Alleen het beste is goed genoeg, daarom kijk ik verder dan Nederland en heb ik vele opleidingen in het buitenland gevolgd, o.a. in de USA omdat ze daar enorm voorlopen op kennis. Onderstaand een overzicht van een aantal bekende trainers / sporters waar ik de afgelopen jaren mee heb samengewerkt.

Aan wie geef ik coaching? En wie niet?

 • Mannen en vrouwen met als doel een fysieke transformatie.
  (afvallen in vetmassa, aankomen in spiermassa, fotoshoot-prep, bodybuilding-prep)
 •  Degene die ik kan helpen. Indien ik er geen vertrouwen in heb dat ik de ideale coach voor je bent, zal ik je doorverwijzen naar iemand die geschrikt voor je is.
 •  Degene die echt wilt. Ik verwacht dat je openstaat om alles te proberen en 100% inzet geeft. Ik verwacht uitgebreide feedback en dat je eerlijk aangeeft of iets haalbaar is of niet. Ben je niet uitgebreid in het aanmeldformulier, dan word je aanvraag sowieso afgewezen.
 •  Je traint in een sportschool. Mijn coaching is gebaseerd op trainingen in de sportschool.
 •  Je kunt minimaal 3x per week trainen.
 •  Je bent geen vegan of vegetarisch.

 

Online Personal Training


Hoe start Online Personal Training?

Wat gebeurt er als ik mij aanmeld voor Online Personal Training? Hoe gaat dat in zijn werk?

Zodra je je hebt aangemeld voor Online Personal Training, ontvang je het intake formulier samen met de algemene voorwaarden.

Het intake formulier

Het intake formulier is een vragenlijst over jouw leefstijl. Het is verdeeld in een aantal onderdelen. Het eerste deel heeft betrekking op jouw gegevens waarmee Frank contact met jou op kan nemen. “Doelstelling” is het volgende onderdeel en tevens ook het belangrijkste onderdeel. Het stellen van een goed doel is essentieel. Hier worden namelijk de voeding- en trainingsschema’s op afgesteld. Kies een doel waar je 100% achter staat en waar je ook 100% vol voor wil gaan. Anders gaat Online Personal Training je weinig brengen. Verder heb je nog de mogelijkheid om een aantal subdoelen in te vullen. Wanneer je bijvoorbeeld af wil vallen, maar ook een cardio of kracht doel daarnaast graag wil behalen, dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden Bij het onderdeel sportgegevens wordt gevraagd naar wat je op dit moment aan sport doet en wat eventueel de plus -en minpunten daarvan zijn.

De vragenlijst gaat verder met het onderdeel “levensstijl”. Dit is meer hoe jouw sociale omgeving er uitziet. Eén van de belangrijkste factoren voor motivatie en doorzettingsvermogen. Zegt iedereen dat je het kan, dan ga je er eerder zelf in geloven. Werk en werkstress komt hier ook aan bod.

Je huidige voedingspatroon wordt ook bekeken en bij dit onderdeel kun je aangeven of dat je allergisch bent voor bepaalde voeding of dat je wellicht vanwege een religie of geloof bepaald voedsel niet eet. Een belangrijke opmerking, Frank biedt geen Online Personal Training aan vegetariërs. Supplementen worden ook besproken. Jij geeft aan waar je al ervaring mee hebt, of je het wil gebruiken en mogelijk tegen welk budget. In de schema’s die je krijgt staat (gedetailleerd) advies over welke supplementen, welk merk en welke dosering.

Naar overige zaken zoals soft-/harddrugs gebruik, alcohol en het gebruik van prestatie bevorderde middelen worden ook gevraagd aangezien deze een mogelijke invloed kunnen hebben op de schema’s. Wees hier eerlijk over; hoe meer informatie Frank heeft, hoe beter hij jou kan coachen.

Als je alle vragen hebt beantwoord, zijn er nog een aantal opdrachten. Deze opdrachten zijn onder andere het meten van een aantal “start maten”. Deze worden elke maand gecontroleerd om progressie bij te houden. Verder worden er voor en na foto’s gemaakt. Deze worden niet gebruikt voor reclame zonder toestemming.

In de algemene voorwaarden staan alle regels omtrent Online Personal Training. Lees deze altijd door en mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op.

Na de intake

Als ’ het formulier is teruggestuurd en de eerste betaling is gedaan, gaat Frank aan de slag met de schema’s. Indien er iets onduidelijk is in de intake zal Frank telefonisch contact met je opnemen om mogelijk extra informatie te vragen. Binnen 48 uur na betaling en het terugsturen van het intake formulier ontvang je de eerste opzet voor je schema. Deze is niet bindend. Het schema moet voor jou haalbaar zijn! Is er iets niet mogelijk, onduidelijk of heb je vragen, stel deze dan altijd eerst voordat je aan het schema begint. Volg geen schema waarvan je weet dat hij niet haalbaar is. Je zal dan namelijk je doelen op het gestelde termijn niet halen en dat is het laatste wat wij willen. Geef dus eerst jouw feedback op het schema. Is het mogelijk? Kan ik dit voor een maand sowieso volhouden? Begrijp ik alles? Dat zijn vragen waar je over na moet denken voordat je aan een schema begint, welk schema dan ook!

Afhankelijk van welk pakket je gekozen hebt, onderhoud je contact met Frank. Wekelijks contact, waarin de afgelopen week besproken wordt en de aanpassingen voor de volgende week, is een vereiste.

Online Personal Training


Veel gestelde vragen

“Kan iedereen deelnemen aan Online Personal Training?” 

Ja, als je aan de eisen voldoet van: “Aan wie geef ik coaching? En wie niet?”.

“Is het te combineren met dag- en nachtdiensten?”

Ja, de schema’s worden aangepast op jouw leefstijl. Dag- en nachtdiensten hoeven geen nadelig effect te hebben op resultaat, uiteraard wordt hier rekening mee gehouden bij het opstellen van de schema’s.

“Ik kan op mijn werk geen tupperware bakjes meenemen, is dit op te lossen?”

Elk voedingsschema dat je toegestuurd krijgt, is in eerste instantie een concept en al aangepast naar wat Frank denkt wat haalbaar moet zijn op basis van je gegevens. Is de eerste versie van het schema niet haalbaar, dan wordt deze met een revisie aangepast naar wat wel mogelijk is. Hou je je niet aan het schema, dan wordt er geen resultaat behaald. Daarom wordt er altijd voor gezorgd dat het schema haalbaar is.

“Ik lust een aantal producten niet, wordt hier rekening mee gehouden?”

Tijdens de intake kun je aangeven wat je niet lust. Hier wordt zeker rekening mee gehouden. Staat er toch nog iets in het schema wat je vergeten door te geven bent en niet lust? Geef het alsnog aan en het wordt aangepast.

“Moet ik supplementen gebruiken?”

Dit hangt van je doel af, in het ene traject hebben supplementen geen toegevoegde waarde en zal ik het ook niet adviseren, in andere trajecten is het een must om een doel op een gezonde manier te behalen. Dit is van veel factoren afhankelijk, het blijft altijd je eigen keuze of je het advies opvolgt. Echter is het voor Frank van groot belang om te weten of je je wel of niet aan het advies houdt, dit heeft invloed op het resultaat maar ook je gezondheid wat het aller belangrijkste is. De ervaring leert dat niet iedereen de financiële middelen heeft voor het aanschaffen van alle supplementen.

“Ik ken niet alle oefeningen bij naam, hoe los ik dat op?”

Frank heeft, onder de naam Frank den Blanken, een enorm grote database aan oefeningen. Alle oefeningen uit de schema’s zijn gefilmd met de juiste techniek en kan je daar vinden.

“Hoe vaak moet ik per week trainen?”

Je kunt voor en tijdens het traject aangeven wat voor jou per week haalbaar is. Het minimum aantal trainingen dat geadviseerd wordt, is 3 x per week, minimaal 30 minuten.

“Is de coaching maandelijks opzegbaar?”

Tijdens je abonnement van 3,6 of 12 maanden is de coaching niet opzegbaar, na afloop van het contractpakket is het contract maandelijks opzegbaar.
Online Personal Training

Testimonials


“Na jaren getraind te hebben als een standaard meisje in de sportschool (veel cardio, weinig kracht) en geen resultaat te boeken heb ik kennis gemaakt met Frank.

Met deze trainingen heb ik inmiddels bereikt wat ik wilde bereiken. Ik ben krachttraining leuk gaan vinden en ben wedstrijden gaan doen. Afgelopen jaar heb ik de Iron Maiden gewonnen in de klasse Body Fitness. Dit jaar ga ik proberen om samen met Frank mee te doen om het Nederlands Kampioenschap in de klasse Body Fitness. Ik ben benieuwd! Deze personal trainer kan ik iedereen aanraden!”
– Bo van den Brink

Het is december 2013, ik had privé een rumoerige periode achter de rug en wilde de draad van mijn leven weer oppakken en dus besloot ik na 5 jaar af en toe sporten weer fanatiek aan de slag. Eigenlijk met het doel mentaal sterker te worden. Lichamelijk was allemaal prima in orde dacht ik, conditie prima, gewicht prima, lenigheid prima. Wat ik zei dat dacht ik……Paula Meinen

Ik kwam bij Frank terecht en hij vroeg naar mijn wensen. Die gaf ik door; mentaal en lichamelijk sterker worden maar mijn lenigheid behouden. Frank nam de tijd en meette mijn lichaam op. Alles was in orde behalve dat mijn spiermassa veel en veel te laag was. Hier schok ik behoorlijk van want ik voelde het zelf niet totdat we gingen trainen. En ik nog zeggen, best raar want ik voel me prima in mijn lichaam. Frank zei, nou dat gaan we dan testen tijdens de eerste training en kijken wat je lichaam aankan. Ha, dat heb ik geweten……wat ben ik mezelf tegen gekomen die eerste training!! Trillende armen en benen en het plafon zag eruit als een sterrenhemel. Die eerste week kon ik niet normaal naar het toilet, mijn hele lichaam deed pijn! Frank gaf aan dat dit de zwaarste week zou zijn omdat je lichaam moet wennen aan het trainen omdat je spieren niets meer gewend zijn.
Die pijn heeft bij mij een knop omgezet, ik wil sterker worden. Ik wil niet uitgeput zijn als ik een uurtje sport, hallo ik ben 29 en hoor fit te zijn. Frank begeleid me nu een half jaar, ongeveer vier keer in de week en voor mij is sporten een rustpunt geworden van de dag. In het begin waren de trainingen vrij all round om mijn lichaam aan het trainen te laten wennen en nu al kan ik veel specifieker trainen en heb ik ook benen, armen of rug dagen. Ik heb een drukke baan en het sporten, maar ook Frank zorgt ervoor dat ik rust in mijn hoofd krijg maar aan de andere kant me kapot zweet. Heerlijk, ik krijg er zoveel energie van! Frank straalt rust uit, heeft enorm veel verstand van goed en resultaat gericht trainen. Bij elke trainen corrigeert hij me nog op de techniek hoe die beter kan, een kleine aanpassing van soms centimeter werk voelt als een wereld van verschil.
Wat ik zo fijn vind is dat hij snel een inschatting kan maken wat je gemoedtoestand is per dag. Je hoeft aan Frank niet te vertellen dat je een mindere of betere dag hebt. Langzaam aan pas ik op advies van Frank ook mijn voeding aan. Hij geeft uitleg hoe het lichaam op eten reageert zodat je begrijpt wat er gebeurt met bijvoorbeeld suiker of juist biefstuk. Niet moet en alles mag, maar doordat je steeds beter de werking begrijpt gaat bij mij nog steeds stap voor stap de knop om en pas je het op je eigen tempo aan. Al blijft het nog steeds erg lastig om van de m&m’s af te blijven(-;. Maar het gaat uiteindelijk om de tastbare resultaten!!
Ik kan dit en dus kan iedereen het, maar wel met Frank! Op nog heel veel jaar trainen met jou!
En waarom voor mij een personal trainer? Omdat er toch iemand op je wacht en ik ook wel eens totaal geen zin heb! Omdat het gezellig is en omdat hij ervoor zorgt dat ik effectief train, snel resultaat boek en doordat hij altijd kijkt of ik een oefening goed uitvoer blessures voorkom.
– Paula Meinen
Online Personal Training

Toen ik begin December op de site van Frank terecht kwam, was ik in eerste instantie nogal wat sceptisch. De transformaties die voorbij kwamen leken mij nogal onmogelijk zeker voor mij. Omdat ik als fanatiek hardloper eigen hoofdzakelijk aan cardio had gedaan, was de krachtsport relatief onbekend voor mij. Natuurlijk had ik in de sportschool wel eens gewerkt met schema’s en dergelijke alleen nooit zo intensief als nu met Frank.

Na wat heen en weer gemaild te hebben met Frank, hebben we uiteindelijk telefonisch contact gehad. Zijn verhaal en duidelijke uitleg vielen hierin erg op. Erg prettig om op deze manier van start te gaan.
Ik heb mijn wensen doorgegeven, maar ook verteld dat ik nog wel wat sceptisch was. Frank kon deze twijfel wegnemen en mij garanderen dat ik “mits ik mij volledig inzet” zeer duidelijke resultaten zal behalen. De uitdaging was geboren!
De schema’s zijn duidelijk en goed vol te houden. Ook prettig is de afwisseling hierin. Als ik een oefening niet begrijp of niet kan vanwege de blessure, hoef ik alleen maar even te bellen, sms en appen of mailen, en heb ik vaak dezelfde dag nog antwoord.
Ik ben nu in mijn 8e week bezig en ben verbaasd over de resultaten! Het begin is er en ik ben benieuwd naar de resultaten na de volgende 8 weken!
– Dennis

Jonas de MunnikIn 2010 ben ik begonnen met krachttraining, zonder specifiek doel of streven. Naar mate de jaren vorderde ontwikkelde ik een passie voor de gym. Ik begon verandering te zien en kreeg daar waardering voor. De trainingsdagen gingen van 3 naar uiteindelijk 5 a 6 dagen per week en mijn voeding ging van kaascroissantjes naar brood en kipfilet. Ook de eiwit shakes maakte zijn intrede en mijn toewijding groeide. Toch merkte ik dat het beter kon. Met mijn eigen kennis en ervaring bereikte ik een plafond. Ik wilde meer maar wist te weinig en liep zodoende vast. Daarbij ben ik van januari 2014 tot medio maart uit de running geweest door een dislocatie van mijn schouder. Dit was een flinke setback voor mij. Uiteindelijk wel mijn training weer opgepakt, maar nooit meer boven het niveau gekomen van voor mijn blessure.

Precies op het juiste moment kwam Frank met een geweldig voorstel om zijn 6 maanden traject te volgen. Na een uitgebreide intake heeft hij een volledig programma opgezet met als doel om binnen 6 maanden tijd klaargestoomd te worden voor een fotoshoot in mei. Het voeding- en eetschema is met oog voor detail gemaakt. Frank begrijpt mijn situatie en ziet het voor zichzelf als hoogste prioriteit om mij te helpen met het behalen van je doel. Daarbij is hij erg snel en duidelijk met het reageren op vragen, dan wel via de app of de mail. Maar het mooiste aan zijn online coaching is dat ik door deze professionele begeleiding niet meer zoekende ben en duidelijke resultaten boek. Dit motiveert en overschaduwt het feit dat het traject soms ook zwaar kan zijn.
Frank is motiverend, inspirerend en beoefent zijn beroep met passie. Hij maakt deze transformatie mogelijk!
– Jonas
Online Personal Training

2 maanden terug zag ik op Facebook een advertentie voorbij komen van Frank den Blanken PT om in 100 dagen naar een fitnessmodel te veranderen. Ik was hier vrij sceptisch over of dit wel mogelijk was. Uit nieuwsgierigheid klikte ik op de link en zocht ik contact met Frank. Na een aantal gesprekken waarin Frank mij het vertrouwen ga dat ik mijn doelen echt kon halen besloot ik het te doen.

Daar ging ik dan.
 Het begin viel zeker niet mee. En mijn vriend heeft meerdere malen gezegd dat ik gek was dat ik het toch weer ging proberen. De trainingen waren heel erg wennen. Ik moest totaal anders trainen dan ik gewend was. Veel meer krachttraining en bijna geen cardio. Talloze keren Frank een app gestuurd of ik hierdoor niet te gespierd zou worden. Frank stelde mij telkens gerust dat dit niet ging gebeuren.
 Dan nog de voeding. Frank is streng en rechtvaardig qua voeding. Het dieet is te doen, maar op sommige momenten wil ik toch echt wel CHOCOLADE!!!!!
 Frank blijf in dat soort situaties erg kalm, wat ik echt knap vind. Hij geeft aan wat je moet doen om te compenseren en zorgt ervoor dat je snel weer op de goede richting zit.
 Ik ben nu 2 maanden bezig en kan mijn ogen niet geloven hoe het gaat. Mijn vriend, vriendinnen, collega’s iedereen geeft mij complimenten en dat motiveert mij alleen nog maar meer!!
 Ik ben heel benieuwd waar ik over 6 maanden ben als mijn reis samen met Frank afgelopen is. Ik raad hem bij iedereen aan, doe wat hij zegt, stel je vragen, laat je overtuigen en je gaat er komen. Mij lukt het ook!
– Katrien

Van Les Mills meisje naar fitness chick. Al jaren ben ik in de sportschool te vinden. De Les Mills-groepslessen vind ik echt superleuk! Die stoere mannen in de fitness hoek vond ik behoorlijk intimiderend, dus daar was ik nooit te vinden. Totdat ik merkte dat ik het fijn vond om met een bepaald doel te trainen: fit zijn en vooral een mooi fysiek krijgen. Weg met die flubberbuik en hallo mooie gespierde armen.

In 2015 leerde ik Frank kennen. Waar ik eerst random trainingschema’s van het internet afhaalde, kreeg ik nu specifieke schema’s om naar mijn doel te werken. Natuurlijk heeft Frank mij ook geholpen met voeding en ik kan echt 100% beamen dat dat voor 80% bepaalt of je je doelen haalt. Frank heeft mij leren begrijpen hoe het lichaam werkt, wat voeding voor je kan doen en waarom je op een bepaalde manier traint. Waarom moet je zoveel eiwitten eten, hoeveel water moet ik drinken, waarom train ik laag ik sets en reps, maar wel hoog in kilo’s of juist andersom? Frank is voor mij een wandelende encyclopedie en heeft op al mijn vragen snel en uitgebreid antwoord.
Ik vind het echt heel prettig om samen met Frank te trainen en dankzij zijn motiverende begeleiding heb ik door hem in 2016 meegedaan met fitnesswedstrijd Enercup in de klasse bodyfitness. Wat mijn volgende doel wordt weet ik nog niet, maar 1 ding weet ik wel: Ik wil geen random schema’s meer via internet, maar zo lang als het kan bij Frank blijven trainen!
– Mirjam
Online Personal Training

Van een reguliere, niet-bijzondere sportschool fanaat naar een podiumwaardig atleet. Dat is waar Frank mij bij hielp.

Ik ken Frank al sinds 2009 van de HBO opleiding Sport en Bewegen. Al sinds die tijd was zijn passie voor fitness en mensen helpen aanwezig. Sociaal, vriendelijk en geduldig. Zo ken ik Frank al jarenlang. In juli 2016 vertelde ik hem mijn ambitie om ooit het podium op te stappen als een Men’s Physique atleet. Zonder twijfelen begon hij mij direct met helpen. 5 maanden later deed ik mee aan mijn eerste Men’s Physique wedstrijd. Voor dit proces ben ik van een vetpercentage van 14,3% naar 4,5% gegaan! De gehele weg, inclusief de wedstrijddagen, was Frank altijd aanwezig en/of bereikbaar om mij te helpen.
Frank brengt veel kennis met zich mee die hij jaar in en jaar uit blijft ontwikkelen. Hij zit nooit stil op het gebied van kennis. Hij bekijkt altijd aandachtig de nieuwste trainingsmethodes of trainingsprotocollen en test deze uit om zo te blijven verbeteren als een trainer en coach. Vervolgens is dit kennis die hij graag deelt, waar ook ik enorm veel van leer. Zelf ben ik ook personal trainer en deze kennis kan ik ook direct toepassen in het werkveld.
Misschien ben je iemand die spiermassa wilt aankomen of wat kilogram vet wilt afvallen. Misschien ben je iemand die ervan droomt om een fitness atleet te worden. Misschien ben je een personal trainer die graag zijn kennis wilt uitbreiden. Ongeacht je doelen, op het gebied van fitness en voeding is Frank een coach die jou kan helpen.
– Tom

Toen ik in oktober 2016 weer veel te veel kg’s was aangekomen na de zoveelste tegenslag en rotperiode in mijn leven, het besluit genomen dat ik het niet meer alleen kon en hulp nodig had.

Iemand die ik kende had dat jaar meegedaan aan een bikini competitie en ik dacht bij mezelf ; Zou ik dit ook kunnen en heb ik daar de discipline voor? Tijd om hier achter te komen dus!
Dankzij mijn broer die ook weer een stok achter de deur nodig had bij Frank terecht gekomen en ik ben hier echt eeuwig dankbaar voor!
Tijdens onze eerste ontmoeting had ik gelijk een goed gevoel over het feit dat hij mij zou kunnen helpen het beste uit mezelf te halen en klaarstomen voor het podium in Mei 2017.
We hebben elkaar de hand geschud en ja hoor toen begon het hele avontuur. De eerste vragenlijst kwam binnen en ik moest mijzelf voor het eerst in alle eerlijkheid wegen en mijn maten opnemen. Wat was dat confronterend!
Met een vetpercentage van 28,7% was er toch echt wel heel wat werk aan de winkel maar ik werd gerust gesteld dat dit ons makkelijk ging lukken.
De eerste weken waren moeilijk, mijn lichaam moest afkicken van alle rotzooi die ik altijd naar binnen werkte maar zag al snel verschil en de kilo’s vlogen er af.
Zo vaak twijfelde ik aan mezelf of ik het wel goed deed, en nu nog steeds trouwens, maar Frank zet mij altijd weer met beide benen op de grond, reageerd binnen een paar minuten op mijn zoveelste vraag of klaag ? en ik kan weer door met waar ik mee bezig was zonder te twijfelen.
Door Frank zit ik weer goed in mijn vel, ben ik voor het eerst in mijn leven een beetje tevreden met mijn uiterlijk en durf ik mijzelf te laten zien in bikini en mentaal klaar om op dat podium te gaan stappen!
Dit verhaal schrijf ik met tranen in mijn ogen omdat mijn leven echt is veranderd in positieve wijze en dit allemaal dankzij 1 persoon, Frank bedankt!! Zonder jou was dit me niet gelukt.
 Online Personal Training