In 100 dagen tot Fitnessmodel

Met hoeveel zelfvertrouwen loop jij over het strand deze zomer?

Ben jij de persoon die altijd twijfelt over het uitdoen van zijn kleding omringt door vrienden en familie op het strand? Dan ga je hier de oplossing vinden. Ik ga je uitleggen hoe door de juiste combinatie van voeding en training in shape kan zijn deze zomer! Zodat je vrienden en familie jou gaan complimenteren en vragen hou jij die transformatie hebt gemaakt. En hoe zou jij het vinden als je op een feestje bent en je word ineens aangesproken door het andere geslacht? Zonder dat jij zelf op zoek moet gaan? Lijkt je dat niet fantastisch?

In 100 dagen naar een lichaam van een fitnessmodel? Hoe dan?

 • Het complete 100 dagen programma is uitgewerkt.
  Alle 100 dagen zijn uitgeschreven. Wat jij moet trainen, in welke volgorde, wanneer, in welk tempo je de oefening moet doen en hoeveel rust je per set nodig hebt.
 • Een uitgebreide uitleg over het maken van jouw eigen succesvolle voedingsschema. Leer stap voor stap je eigen voedingsschema maken en welke aanpassingen jij moet maken om continu progressie te boeken.
 • Uitleg over de supplementen voor maximaal resultaat. Welke supplementen kunnen bedragen bij jouw doel. Waar je ze kan halen met korting!!
 • De methodiek achter het trainingsprogramma. De speciale technieken die er gebruikt worden om resultaat te versnellen. Zodat jij precies weet hoe je voortaan moet trainen om resultaat te blijven boeken.

Als het in 100 dagen kan? Waarom zijn er dan zoveel mensen uit shape?

Er zijn eigenlijk maar 2 reden. Gebrek aan kennis of de motivatie om het uit te voeren. Waardoor komt het gebrek aan kennis?

 • Informatie overload op het internet. Te veel tegenstrijdige informatie op internet.
 • Misinformatie door de Nederlandse media.
 • Het fout aangeleerd krijgen in de sportschool door de lage kennis van de fitness opleidingen in Nederland.

Hoe is dit programma anders?

 • Duidelijke informatie, die je stap voor stap kan volgen.
 • De nieuwste technieken voor training.
 • Wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma.
 • Mogelijkheid om vragen te stellen via mail bij onduidelijkheid. (Binnen 48 uur reactie!)
 • Niet alleen maar vis / kip met groente en koolhydraatarm.

Ken jij deze problemen?

 • Kom jij op dit moment de sportschool binnen en weet je eigenlijk niet wat je nu het beste kan gaan doen?
 • Ben jij al weken aan het zwoegen in de sportschool en zie je nog geen verschil op de weegschaal?
 • Pas jij nog steeds niet de kleding die jij voor de zomer gekocht hebt?
 • Word je maar niet sterker in de sportschool?
 • Je mag geen koolhydraten eten anders word je dik….

Hoe moeilijk is dit programma om te volgen? Mijn niveau qua trainen is laag.

 • Alle trainingsdagen zijn uitgeschreven. Je ziet precies wat je moet doen.
 • Alle oefeningen zijn gefilmd en zijn in het video database van Frank den Blanken PT te vinden, waar je toegang tot krijgt.
 • De voeding is uitgelegd met een voorbeeld. Waardoor jij stap voor stap kan volgen hoe een voedingsschema berekend word. Nu kan je letterlijk zien hoe een goed voedingsschema word opgebouwd.

Heb je een aantal voorbeelden van personen die het programma hebben doorlopen?

Stel je eens voor dat jij zo’n transformatie zou maken?

 • Elke training merk je dat je sterker word.
 • Je voelt je spieren echt tijdens het trainen.
 • Je begrijpt voeding steeds beter en dat je niet alleen kip en broccoli hoeft te eten.
 • Je weet welke supplementen écht werken en waar je ze goedkoop kan halen.

Wie heeft dit programma gemaakt?

Dit e-book is geschreven door Frank den Blanken, eigenaar van Frank den Blanken PT. Frank is naast Personal Trainer en Voedingsspecialist zelf een ervaren krachtsporter. Met ruim 10 jaar eigen trainingservaring en in het trainen van verschillende personen, waaronder meerdere Nederlands kampioenen in uiteenlopende sportdisciplines. Zijn kracht is dat hij elk stukje techniek in zowel training als voeding in het detail kan uitleggen waarom iets effectief is of niet. Deze kennis heeft Frank opgedaan door testen, bijschaven, testen en vergelijken en uiteraard vele opleidingen (waaronder HBO Sport & Bewegen) voor de theoretische kant van het vak. Frank is continue zijn kennis aan het uitbreiden, omdat hij de beste wil zijn. Inmiddels heeft hij al meer dan 40 opleidingen en cursussen in binnen- en buitenland gevolgd. Praktijkervaring heeft hij voornamelijk opgedaan bij Gold’s Gym in Nieuwegein. Begonnen als instructeur en later uitgegroeid tot hoofd van de Fitness voordat hij de keuze nam om voor zichzelf te beginnen, en met succes!

Frank is in het eerste jaar uitgegroeid tot één van de bekendste online coaches in Nederland. Met meer dan 30.000 volgers op Facebook en ruim 9000 op Instagram. Naast het online coachen traint Frank ook nog een aantal bekende Nederlanders en topatleten. Met dit E-Book wil hij iedereen de mogelijkheid geven om zijn filosofie op training en voeding te testen en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Wat gaat er allemaal veranderen voor jou?

 • Dagelijks meer energie.
 • Betere slaap.
 • Meer variatie in de keuken.
 • Betere prestaties.
 • Hoger libido.
 • Meer aantrekkingskracht van het andere geslacht.

Een aantal voorbeelden van succes door het programma

Paula Meinen,

Het is december 2013, ik had privé een rumoerige periode achter de rug en wilde de draad van mijn leven weer oppakken en dus besloot ik na 5 jaar af en toe sporten weer fanatiek aan de slag. Eigenlijk met het doel mentaal sterker te worden. Lichamelijk was allemaal prima in orde dacht ik, conditie prima, gewicht prima, lenigheid prima. Wat ik zei dat dacht ik……

Ik kwam bij Frank terecht en hij vroeg naar mijn wensen. Die gaf ik door; mentaal en lichamelijk sterker worden maar mijn lenigheid behouden. Frank nam de tijd en meette mijn lichaam op. Alles was in orde behalve dat mijn spiermassa veel en veel te laag was. Hier schok ik behoorlijk van want ik voelde het zelf niet totdat we gingen trainen. En ik nog zeggen, best raar want ik voel me prima in mijn lichaam. Frank zei, nou dat gaan we dan testen tijdens de eerste training en kijken wat je lichaam aankan. Ha, dat heb ik geweten……wat ben ik mezelf tegen gekomen die eerste training!! Trillende armen en benen en het plafon zag eruit als een sterrenhemel. Die eerste week kon ik niet normaal naar het toilet, mijn hele lichaam deed pijn! Frank gaf aan dat dit de zwaarste week zou zijn omdat je lichaam moet wennen aan het trainen omdat je spieren niets meer gewend zijn.

Die pijn heeft bij mij een knop omgezet, ik wil sterker worden. Ik wil niet uitgeput zijn als ik een uurtje sport, hallo ik ben 29 en hoor fit te zijn. Frank begeleid me nu een half jaar, ongeveer vier keer in de week en voor mij is sporten een rustpunt geworden van de dag. In het begin waren de trainingen vrij all round om mijn lichaam aan het trainen te laten wennen en nu al kan ik veel specifieker trainen en heb ik ook benen, armen of rug dagen. Ik heb een drukke baan en het sporten, maar ook Frank zorgt ervoor dat ik rust in mijn hoofd krijg maar aan de andere kant me kapot zweet. Heerlijk, ik krijg er zoveel energie van! Frank straalt rust uit, heeft enorm veel verstand van goed en resultaat gericht trainen. Bij elke trainen corrigeert hij me nog op de techniek hoe die beter kan, een kleine aanpassing van soms centimeter werk voelt als een wereld van verschil.

Wat ik zo fijn vind is dat hij snel een inschatting kan maken wat je gemoedstoestand is per dag. Je hoeft aan Frank niet te vertellen dat je een mindere of betere dag hebt. Langzaam aan pas ik op advies van Frank ook mijn voeding aan. Hij geeft uitleg hoe het lichaam op eten reageert zodat je begrijpt wat er gebeurt met bijvoorbeeld suiker of juist biefstuk. Niet moet en alles mag, maar doordat je steeds beter de werking begrijpt gaat bij mij nog steeds stap voor stap de knop om en pas je het op je eigen tempo aan.  Al blijft het nog steeds erg lastig om van de m&m’s af te blijven(-;. Maar het gaat uiteindelijk om de tastbare resultaten!! Hierbij op een rij;

December       Augustus

Vetpercentage               24%                16%

Gewicht                        57kilo              62 kilo

Spiermassa                   43,7kilo           52,1kilo

Energie                         super laag       mega hoog


Dennis,

Start               72 kg              Borst 92    cm                       Heup   89 cm             Buik    89 cm

Week 7           74 kg              Borst 97,5 cm           Heup   86 cm             Buik    85 cm

Startfoto : 15 december 2014

Foto week 7: 9  februari 2015

Toen ik begin December op de site van Frank terecht kwam, was ik in eerste instantie nogal wat sceptisch. De transformaties die voorbij kwamen leken mij nogal onmogelijk zeker voor mij. Omdat ik als fanatiek hardloper eigen hoofdzakelijk aan cardio had gedaan, was de krachtsport relatief onbekend voor mij. Natuurlijk had ik in de sportschool wel eens gewerkt met schema’s en dergelijke alleen nooit zo intensief als nu met Frank.

Omdat een hardnekkige knieblessure mij nogal in de weg zat tijdens het hardlopen, kwam ik op aanraden van mijn Fysio terecht bij een Personal Trainer. In dit geval Frank.

Want wil ik ooit nog kunnen hardlopen, zal ik een sterker lichaam moeten krijgen. Nou vooruit….. daar gaan we dan!

Na wat heen en weer gemaild te hebben met Frank, hebben we uiteindelijk telefonisch contact gehad. Zijn verhaal en duidelijke uitleg vielen hierin erg op. Erg prettig om op deze manier van start te gaan.

Ik heb mijn wensen doorgegeven, maar ook verteld dat ik nog wel wat sceptisch was. Frank kon deze twijfel wegnemen en mij garanderen dat ik “mits ik mij volledig inzet” zeer duidelijke resultaten zal behalen.  De uitdaging was geboren!

In het begin liep ik wel aan tegen het eten en voedingsschema, hoe moest ik dit in hemelsnaam allemaal eten…… en niet te vergeten….. waar haal ik de tijd vandaan om het allemaal klaar te maken ! Na wat praktische tips vanuit Frank wist ik hoe ik dit moest gaan aanpakken.  En eerlijk is eerlijk, je went snel aan veel en vaak eten!

De schema’s zijn duidelijk en goed vol te houden. Ook prettig is de afwisseling hierin. Als ik een oefening niet begrijp of niet kan vanwege de blessure, hoef ik alleen maar even temailen, en heb ik vaak dezelfde dag nog antwoord.


Katrien,
2 maanden terug zag ik op Facebook een advertentie voorbij komen van Frank den Blanken PT om in 100 dagen naar een fitnessmodel te veranderen. Ik was hier vrij sceptisch over of dit wel mogelijk was. Uit nieuwsgierigheid klikte ik op de link en zocht ik contact met Frank. Na een aantal gesprekken waarin Frank mij het vertrouwen ga dat ik mijn doelen echt kon halen besloot ik het te doen.

Daar ging ik dan.

Het begin viel zeker niet mee. En mijn vriend heeft meerdere malen gezegd dat ik gek was dat ik het toch weer ging proberen. De trainingen waren heel erg wennen. Ik moest totaal anders trainen dan ik gewend was. Veel meer krachttraining en bijna geen cardio. Talloze keren Frank een app gestuurd of ik hierdoor niet te gespierd zou worden. Frank stelde mij telkens gerust dat dit niet ging gebeuren.

Dan nog de voeding. Frank is streng en rechtvaardig qua voeding. Het dieet is te doen, maar op sommige momenten wil ik toch echt wel CHOCOLADE!!!!!

Frank blijf in dat soort situaties erg kalm, wat ik echt knap vind. Hij geeft aan wat je moet doen om te compenseren en zorgt ervoor dat je snel weer op de goede richting zit.

Ik ben nu 2 maanden bezig en kan mijn ogen niet geloven hoe het gaat. Mijn vriend, vriendinnen,  collega’s iedereen geeft mij complimenten en dat motiveert mij alleen nog maar meer!!


Hoeveel kost het programma?

Een betere vraag zou zijn? Wat zou jij bereid zijn om te betalen om in shape te zijn van de zomer?

Denk daar is eerlijk over na. Een gemiddelde Personal Trainer in Nederland kost 50 euro per uur. 3x per week is € 150. 10 weken verder en je bent € 1500 verder.

Want dit krijg je er allemaal bij…

 • 100 trainingsdagen compleet uitgewerkt.
 • Toegang tot het video database waar alle video’s van de oefeningen op staan.
 • Behoorlijke korting op supplementen.
 • Mogelijkheid om via een speciaal e-mailadres vervolg advies te krijgen.
 • Kennis over het zelfstandig aanpassen van je voedingsschema.

En dit alles voor….. € 19.95


Gooi jij de mogelijkheid om van de zomer op Ibiza in shape te komen weg voor de prijs van 3 drankjes daar?

Wie weet krijg je die 3 drankjes wel van iemand…….


Garantie!!

Ik garandeer jou dat als jij het programma volledig volgt. Het voedingsschema goed berekend en aanpast volgens de artikelen die ik erbij heb gegeven jij je doel zal behalen. Lukt dit niet en kan je dit aantonen? Dan krijg je van Frank persoonlijke 1 op 1 begeleiding van 1 maand cadeau!


Waar kan ik dit programma vinden?


In 100 dagen tot Fitnessmodel kopen


Mis deze kans niet!


Breng mij naar het programma!


In 100 dagen tot Fitnessmodel kopen