37x meer progressie in de sportschool dit jaar met 1-op-1 begeleiding

Welkom en bedankt voor je interesse!

 • Train jij al meer dan een jaar in de sportschool en krijg je het gevoel dat je progressie niet is zoals je het wilt zijn? 
 • Lijkt het alsof andere om je heen sneller vooruit gaan en wil je weten hoe jij grotere stappen kunt makken? 
 • Dat als jij in de sportschool komt jij elke training stappen maakt, maar ook begrijpt hoe je dit doet. En dat jij precies weet wat en hoeveel jij nu moet eten voor het beste resultaat? 

      Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Elke dag progressie maken

Dit is waar je altijd voor streeft, maar je hebt waarschijnlijk dagen dat alles tegen zit.

Je word vermoeid wakker, ben niet helemaal in the zone in de sportschool en soms mis je net die power om echt door te zetten in de sportschool. Daarnaast heb je druk en sociaal leven.

Je hebt verjaardagen, feestjes / festivals. Je bent dedicated, maar je bent niet bereid alles op te geven voor jouw fitnessdoelen.

Wat als ik je zou vertellen dat dit ook niet nodig is, en je nog steeds het resultaat kan krijgen waarvan jij droomt?

Van ICT student naar het trainen van wereldkampioenen

Voordat ik ga beginnen uit te leggen wat het ‘Dominante Your Life’ programma is, laat ik mijzelf eerst voorstellen

Allereerst bedankt voor je interesse, mijn naam is Frank den Blanken en ik wil je eerst mijn achtergrond vertellen.

Op mijn 14de ben ik begonnen met fitness. Ik was gestopt met basketbal en bedacht mij dat ik wel actief wilde blijven naast mijn ICT studie. Daarom startte ik met krachttraining.

Toen ik begon met krachttraining ontdekte ik al vrij gauw dat ik sterker was dan een gemiddeld persoon. Hier zit mijn genetische aanleg. Hierdoor raakte ik super gemotiveerd en begon tijdschriften en op internet alles te lezen over krachttraining te lezen.

Een passie die in de afgelopen 15+ jaar niet is veranderd.

Op mijn 16de werd mij gevraagd of ik als Fitness Instructeur in de sportschool kon werken, ik bankdrukte op dat moment al 140 kg voor meerdere herhalingen en deed Squat en Deadlifts ruim over de 200kg. En ze wilden graag dat ik andere uitlegde hoe ik zo jong zo sterk al kon worden.

De ruim 10 jaar daarna die ik in de sportschool heb gewerkt was een rollercoaster. Mijn studie in de ICT heb ik afgerond en daarna alles omgeswitcht naar hetgeen wat ik echt leuk vond. Naast mijn HBO studie Sport & Bewegen en tientallen opleidingen in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten bleef ik ook nog dagelijks zelfstudie doen.

Al deze studie-uren hebben ervoor gezorgd toen ik besloot dat ik in 2014 mijn eigen bedrijf oprichtte dat ik al ruim 1000+ succesvolle transformatie verhalen had. Ik trainde meerdere atleten voor bodybuilding en fitness wedstrijden en deze wonnen nationale en internationale titels.

Om een grote doelgroep te kunnen bereiken begon ik met Online begeleiding geven. Hier heb ik de afgelopen jaren hard aan gewerkt en inmiddels is het tot één van de grootste platformen van Nederland & België uitgegroeid.

Dit is een extreme leefstijl, dat kan ik niet…..

Op deze pagina zie je meerdere succesvolle transformatie foto’s staan. Sommige zullen je inspireren, andere zullen je mogelijk het geloof geven dat dit niet voor jou is weggelegd. Je vraagt je mogelijk zelfs af hoe dit in 12 tot 26 weken mogelijk is terwijl jij al meerdere jaren bezig bent?

Het is niet jouw genetische aanleg of lichaamstype. Lichaamstypen bestaat trouwens niet, dat is een fabel. Je genetische aanleg kan een beperkende factor zijn als jij denkt de nieuwe Usain Bolt te worden of je wilt een figuur hebben als Ronnie Coleman. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Dat klopt, maar een afgetraind lichaam? Dat is haalbaar voor iedereen. Er zijn andere problemen waar je eerst rekening mee moet houden.

Ik ga heel eerlijk tegen je zijn. Het gemiddelde niveau van fitness en voeding kennis in Nederland en België is erg laag. Ik verbaas mij bijna dagelijks als ik intakes lees van cliënten wat voor schema’s ze hebben gedaan. Ook de fitness opleidingen in Nederland vergeleken met internationale opleidingen zijn van laag niveau. Ga vanavond in de sportschool op een bankje zitten bij de dumbbells, kijk is 30 seconden om je heen, hoeveel personen zie je trainen die echt 100% zeker weten wat ze aan het doen zijn en ook het fysiek hebben waar jij echt onder de indruk van bent?

Het is ook niet dat je voor deze transformaties in de sportschool moet leven. Het gaat om effectief trainen en het stimuleren van je lichaam. Je wilt je lichaam een prikkel tot verbetering geven, als die prikkel is bereikt maak je progressie. Dit is al mogelijk vanaf 3x per week een uur trainen.

Dan hebben we natuurlijk nog de supplementen. Je zal waarschijnlijk denken dat je een waslijst aan supplementen nodig hebt om zo’n transformatie neer te zetten. Ik zou je aanraden je kaak vast te houden, want je mond gaat mogelijk openvallen. Voor minder dan €50 per jaar aan supplementen is dit mogelijk.

 

Als ik jouw gedachte probeer te lezen heb je misschien nog het idee dat je niet de discipline en motivatie hebt om zo’n transformatie te maken. En daarin snap ik je volledig. Ik ga ook niet zeggen dat het makkelijk is. Je zult hard moeten werken om dit te bereiken, maar ik begrijp waarom je tot nu toe de motivatie verloren hebt. Als jij hard werkt en niet het gewenste resultaat krijgt raak je gedemotiveerd, dat is niet raar. Maar wat zou er gebeuren als jij een plan volgt, waarbij je elke training ziet dat je stappen aan het maken bent? Zou dat niet een enorme boost voor jou zijn?

Hoe is dit programma anders dan??

Ik ben van mening dat het met Online begeleiding voor een grote doelgroep zelf beter resultaat te behalen is dan met Personal Training. Ondanks dat de trainer continu naast je staat. Een Personal Trainer in de sportschool staat bij jou in de sportschool en hoeft jou minimale kennis te geven en jouw alleen te pushen om je doel te behalen. Dat is extrinsieke motivatie, terwijl als jij de kennis krijgt en weet waarom je het doet je intrinsieke motivatie krijgt. Dan heb je de trainer niet meer nodig.

De coaching die ik geef is Online. Dat betekend dat ik niet naast je staat in de sportschool, in de keuken, op je werk, in een restaurant, feestje of vakantie. Maar hoe fijn zou het zijn als jij precies zou weten hoe je met elke situatie om moet gaan terwijl je daar keuzes moet maken.

Dat jij in een oogopslag op een menu kaart in een restaurant kan kijken en weet wat de beste optie is om te eten, die jij nog steeds lekker vind. Dat je in de sportschool exact weet hoe je progressie boekt en welke oefeningen ideaal voor jouw lichaamsbouw zijn.

En als je twijfelt je WhatsApp kan openen een berichtje kunt sturen en een antwoord krijgt van wat je beste optie is.

Een ander belangrijk onderdeel is frequente communicatie, het is belangrijk om contact met elkaar te onderhouden om te weten hoe het gaat. Daarom onderhoud ik wekelijks contact, zodat we elke week kunnen afstemmen op hoe jouw week eruit ziet, hoe je kunt omgaan met bepaalde situaties die eraan komen en hoe je kunt verbeteren op de afgelopen week.

Wat zijn de resultaten van de coaching?

Bo Wind 

Overall winnares BodyFitness Iron Maiden

Emiel Berghout

4de op internationale bodybuilding wedstrijd

Chantal Eugster

– 25 kg in 30 weken tijd

 

Het Dominate Your Life programma

Er zijn 3 belangrijke stappen die je moet leren om jouw (lichaam) transformatie waar te maken. Krijg je deze onder de knie veranderd jouw progressie enorm.

Het maakt niet uit of je net begint met trainen of dat je al jaren doorbrengt in de sportschool.

Door deze 3 stappen ga jij meer resultaat dan ooit krijgen, krijg bewondering van andere en begrijp eindelijk hoe je lichaam werkt.

Deze 3 stappen worden in 3 fases geleerd tijdens het Dominate Your Life Programma.

Hieronder ga ik je stap voor stap uitleggen wat je gaat leren….en waarom dit niet alleen uitwerking heeft op hoe je eruit ziet, maar je hele leven!

1
FASE #1Jouw Kennis Upgrade
2
FASE #2Het maken van gedragsverandering
3
FASE #3Het domineren van je leven

Resultaten van deelnemers die jou voor zijn gegaan.

De drie fases van het 'Domnate Your Life' programma

FASE #1:

Jouw Kennis Upgraden

Ken je de scene in ‘The Matrix’ waar Neo in een stoel gaat zitten en met een plug in zijn achterhoofd kennis krijgt over alle vechtsporten? Ik ga hetzelfde met jouw doen, alleen dan met trainings- en voedingsinformatie.

Wat zou het voor jouw betekenen als…..

 • Je begrijpt waarom je wat doet in de sportschool
 • Je begrijpt waarom je bepaalde voedingskeuzes maakt
 • Je zin hebt om te trainen en geen motivatie problemen meer kent

Dit is allemaal mogelijk wanneer je de WAARHEID leert over de invloed van training en voeding op het menselijk lichaam

Je krijgt tijdens dit programma geen standaard voedingsschema en trainingsschema maar schema’s die wetenschappelijk onderbouwd zijn EN bewezen resultaat opleveren. Alleen het allerbeste is goed genoeg. JE wordt stap voor stap meegenomen wat belangrijk is, waarom je wat doet en welke veranderingen je kan gaan verwachten. 

Je gaat ook leren om zelf aanpassingen te maken, zodat je na het traject succesvol verder kunt gaan met het boeken van resultaat. Eén van de mooiste complimenten die een cliënt aan mij gaf was: “Ik weet zeker dat ik meer kennis heb gekregen in de eerste zes maanden in dit traject dan de Personal Trainers bij mij in de sportschool”.

FASE #2:

Het maken van gedragsverandering

Het maken van kleine aanpassingen in jou leven met een enorme impact. Niet alleen op het gebied van voeding en training, maar alle facetten die belangrijk zijn in het leven om SUCCESVOL te zijn. 

Wat zou het doen voor als je…

 • Niet meer hoeft te twijfelen welke kleding je goed staat (om maar even iets simpels te noemen maar velen het eerste twijfel moment van de dag ervaren).
 • Je exact weet waar je wel en geen energie in moet steken
 • Jouw relatie nog veel beter wordt of een relatie krijgt
 • Je werk hebt waar je enorme energie van krijgt.

Elke dag is een nieuwe kans. Het gaan voor 1% verbetering leidt er al toe dat je 37x SUCCESvoller bent aan het einde van het jaar - in ALLES.

Het maken van kleine aanpassingen kan ervoor zorgen dat je grote veranderingen krijgt in jouw levensstijl. Tijdens deze fase gaan we werken aan je gewoontes en zorgen ervoor dat hetgeen wat jouw remt stapsgewijs aangepast wordt, waardoor je daarna verder kan gaan met het hebben van een leven waar je ineen gelukkig van wordt.

FASE #3:

Het domineren van je leven

Het terugnemen van de controle en doen wat jij wilt.

Wat zou het doen voor je als…

 • Je elke ochtend wakker word met een leuke dag in het vooruitzicht.
 • Je omringt bent met personen waarvan je energie krijgt.
 • Je als een voorbeeld gezien word door mensen om je heen.

Dit is allemaal mogelijk zodra je jouw leven gaat domineren.

Het durven te domineren van je leven is het meest enge wat er is. Jij hebt, net zoals vele andere, veel meer potentie. Je weet dit zelf, alleen je weet nog niet de route hiernaar toe. Tijdens de coaching maken wij een stappenplan en zorgen we ervoor dat je jouw leven kan domineren en gaat doen wat jij echt wil doen!

Wie is Frank den Blanken

Frank is naast Personal Trainer en Voedingsspecialist zelf een ervaren krachtsporter. Met ruim 15 jaar eigen trainingservaring, en in het coachen van meer dan 1000 personen waaronder meerdere Nederlands kampioenen in uiteenlopende sportdisciplines. Zijn kracht is dat hij elk onderdeel van de techniek in zowel training als voeding in detail kan uitleggen waarom iets effectief is of niet.

Frank gaat verder dan alleen voeding en training. Hij is expert op het gebied van gedragsverandering. 

Frank is continu zijn kennis aan het uitbreiden, omdat hij de beste wil zijn. Inmiddels heeft hij al meer dan 40 opleidingen en cursussen in binnen- en buitenland gevolgd. Praktijkervaring met training heeft hij voornamelijk opgedaan bij Gold’s Gym in Nieuwegein. Begonnen als instructeur en later uitgegroeid tot hoofd van de Fitness voordat hij de keuze nam om voor zichzelf te beginnen, en met succes!

Frank is in het eerste jaren uitgegroeid tot één van de bekendste online coaches in Nederland met meer dan 60.000 volgers op Facebook en ruim 20.000 op Instagram. Naast het online coachen traint Frank ook nog een aantal bekende Nederlanders en internationale topatleten. Vanaf 2015 is hij gestart met zijn eigen opleidingsinstituut. Zijn voedingsopleiding heet Practical Nutrition en focust voornamelijk op het praktische kant van voedingscoaching. Zijn trainersopleiding geeft hij via Musclecamp, waar hij op de praktische kant van trainen ingaat en hoe je oefeningen het meest optimaal voor jouw lichaamsbouw kan uitvoeren.

Begin 2018 is zijn eerste Online educatie uitgekomen. De Personal Trainer Academie. Deze opleiding geeft van A tot Z alle facetten die nodig hebt om als Personal Trainer te starten en om resultaten te gaan behalen met zijn business & cliënten.

Wat krijg ik bij het programma?

Tijdens het programma heb je recht op de volgende punten:

 • Een op maat gemaakt trainingsprogramma met wekelijkse progressie updates
 • Persoonlijke voeding coaching op maat
 • 3 videolessen per week
 • Email support
 • WhatsApp support
 • Video analyses van techniek
 • Deelname aan Musclecamp
 • Toegang tot oefening database
 • Toegang tot membership site
Aanmelden voor coaching

Wil je de coaching op maat hebben met de op maat gemaakte trainingsprogramma’s, de persoonlijke voeding coaching, videolessen, E-mail support, WhatsApp support, Video analyses en toegang tot het database en membership site? Dan kun je een applicatie invullen voor het Dominate Your Life programma. Zie hieronder de stpapen om je aan te melden voor de coaching.

Vul het onderstaande formulier in, hierna word binnen 48 uur telefonisch contact met je opgenomen.

Tijdens dit telefoongesprek bespreken we jouw wensen en of ik jou hierbij kan ondersteunen.

Indien ik je kan helpen maken we samen een plan voor de aankomende periode waar we naar toe gaan werken.

Aan het eind van het telefoongesprek leg ik je uit wat de investering voor het programma zal zijn en wat de volgende stappen zijn

Fill out my online form.

veel gestelde vragen

Q.
Ik heb een vraag die hier niet bij vermeld staat, wat moet ik doen?
A.
Mail je vraag naar info@frankdenblankenpt.nl en je ontvangt binnen 24 uur een reactie op je mail.
Q.
Wat is de investering voor de coaching?
A.
Ik ben erg actief in de fitness community wereldwijd. Ik host en spreek op meerdere evenementen elke maand en ik heb een aantal boeken geschreven.
Meer dan 1000 personen heb ik afgelopen jaren gecoacht. Daarom zie ik mijzelf als een ervaren coach en ik ga uit mijn drukke agenda tijd voor jou vrij maken. Daarvoor betaal je.
Alles wat je niet spendeert aan 'overbodige' supplementen en andere onnodige dingen ga ik je besparen waardoor je goedkoper uit gaat zijn op langere termijn. Je maakt een investering om de rest van je leven fit te zijn met een leefstijl die je kunt volhouden. Ik ben niet op zoek naar cliënten die de rest van mijn leven coaching nodig hebben. Ik wil jouw zodanig resultaat geven dat jij vrienden en kennissen naar mij gaat doorverwijzen.
Q.
Waarom staan er geen prijzen op de pagina?
A.
Ik wil graag eerst een gesprek hebben en je vast jouw persoonlijke plan van aanpak vertellen voor we op deze details ingaan.
Dit zorgt ervoor dat we weten of we bij elkaar passen en goed kunnen samen werken. Daarnaast kan ik je laten zien wat mijn waarde je brengt.
De prijzen zijn voor iedereen hetzelfde.
Q.
Hoe lang duurt het voor ik resultaten ga zien?
A.
Vet verlies ga je eerder zien dan spiergroei. Daarom, degene die starten met een vetverlies doel gaan eerder verandering zien dan degene die voor spieropbouw gaan.
Ik raad over het algemeen een tempo aan van 0.5% van het lichaamsgewicht als vetverlies per week aan. Dit is om zoveel mogelijk spiermassa te bewaren. (Een hoger percentage is mogelijk voor personen met een hoger start vetpercentage).
Spiergroei is over het algemeen 0.5%-1.5% van het lichaamsgewicht per maand, afhankelijk van je trainingservaring en genetica.
Q.
Is dit een standaard programma met "kip en broccoli"?
A.
Absoluut niet. Een succesvol dieet bestaat uit voedingsstoffen die jij lekker vind. Ik ga je uitleggen hoe je deze kunt eten binnen bepaalde richtlijnen en nog steeds je doel kunt behalen.
Q.
Hoe gaan de betalingen?
A.
De betalingen gaan via mijn betaalprovider, PayPro. Je hebt de keuze om een de coaching gespreid te betalen of ineens.
Q.
Zijn er ook algemene voorwaarden?
A.
Ja, deze worden besproken zodra je een cliënt word.
Q.
Ik weet niet of dit voor mij werkt? Wat moet ik doen?
A.
Vraag de intake aan, voor je begint hebben we een gesprek. Dan kom je er vanzelf achter. Mocht je extra vragen hebben over het programma dan kan je Frank altijd een mail sturen via info@frankdenblankenpt.nl
Q.
Ik begin helemaal vanaf 0, is dit programma geschikt voor mij?
A.
Nee, daarvoor is dit programma niet geschikt. Dan raad ik mijn Shredding programma of Bigger by the day programma eerst aan.