Voor wie is Musclecamp bedoeld?

Binnenkort staat alweer de volgende editie van Musclecamp op het programma. Het volgende Musclecamp is op 3 en 4 september bij Flexx Gym in Gouda.

Bijna dagelijks krijg ik via WhatsApp, Facebook of E-mail vragen over de inhoud van het Musclecamp en voor wie het bedoeld is. Daarom hierbij een korte uitleg die hopelijk alle antwoorden beantwoord.DSC01180

Musclecamp is bedoeld voor iedereen die zijn training naar een hoger niveau wilt brengen. Fitness is één van de meest beoefende sporten in Nederland. Echter is het kennisniveau in Nederland / België van erg laag niveau. Denk maar is na over de volgende vragen:

  • Als jij in de sportschool komt, weet jij dan al precies wat je gaat doen?
  • Waarom doe jij de eerste oefening voor de 2de oefening?
  • Waarom doe jij 10 herhalingen en geen 11 herhalingen?
  • Maakt het uit hoelang ik rust per set?

Kan jij met volle overtuiging antwoord geven op deze antwoorden, dan behoor jij tot een klein percentage van de personen in de sportschool die echt weten wat ze doen. Tijdens Musclecamp leer jij hoe je antwoord op al deze vragen kan geven.

Daarnaast gaan wij heel ver in op de techniek van het uitvoeren van oefeningen. Hoe doe je een oefening correct aan de hand van jouw persoonlijke doel? Iedereen die tot nu toe heeft deelgenomen aan Musclecamp heeft hier het meest aan gehad. Onmiddellijk ga je hier een verschil merken.  Voor een aantal recensies van een aantal deelnemers van vorige Musclecamps kijk hier.

Denk hierbij aan vragen zoals:

  • Moet de stang bij bankdrukken je borst aanraken?
  • Wat voor invloed heeft de afstand van je knie ten opzicht van je heup bij een squat bij wat jij traint?
  • Wat voor invloed heeft de strength curve van een oefening op de belasting van de spier?

Ook komt voeding uitgebreid aanbod. Hoe zorg je er nou voor dat bij iemand het vetpercentage verlaagt of dat een persoon meer spiermassa krijgt. Hoe verbeter je de prestatie in de sportschool door middel van voeding. Dit zijn een aantal onderwerpen die worden besproken tijdens het Musclecamp.

Daarnaast zijn andere onderwerpen het gebruik van supplementen en prestatie bevorderde middelen. Wat voor invloed deze hebben? En wat ze precies betekenen, zodat jij precies weet wat het betekend.

Het stellen van vragen is natuurlijk ook mogelijk en geeft jou de mogelijkheid om al jouw brandende vragen aan Frank of Marcel te stellen.

Na deelname aan het Musclecamp ontvang je een officieel certificaat en word je toegevoegd aan de speciale Facebook groep van Musclecamp waar meer informatie tot jouw beschikking word gesteld.

Wil je jou aanmelden voor het aankomende Musclecamp op 3 en 4 september bij Flexx Gym in Gouda?

Klik dan hier